У Львові помер 5-річний хлопчик, який впав у кому після видалення молочних зубів

Велес Пашник помер у реанімації, його життя впродовж місяця підтримували апарати, фото Facebook / Marianna Vakhniak

Про смерть хлопчика стало відомо через понад місяць від дня операції

У Львові помер 5-річний хлопчик, який понад місяць перебував у комі після невдалого видалення молочних зубів в одній з клінік міста. Про це в суботу, 13 січня, повідомив його батько Віктор Пашник.

Лети наш Хлопчику,Лети...Усім нам із Небес світи...Спочивай з Миром,Коханий Наш Лесюньо!

Posted by Viktor Pashnyk on Saturday, January 13, 2024

Нагадаємо, наприкінці грудня зі слів Віктора Пашника стало відомо, що 8 грудня його дружина відвела сина до місцевої клініки Ori-Dent, аби видалити дитині два молочні зуби. Працівники стоматологічного центру запропонували провести оперативне втручання з видалення зубів під загальною анестезією. «За деякий час після початку операції, дружина почула метушню в операційній, туди почали збігатися медичні працівники, приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги», — розповідав батько хлопчика. 

Він додав, що тоді медичний директор медзакладу пояснив мамі Велеса, що під час операції в дитини сталася зупинка серця, яке лікарям вдалося запустити. Його перевели до реанімаційного відділення.

Згодом лікарі констатували в 5-річного Велеса смерть мозку, тож його життя підтримували лише апарати. Батько хлопчика написав заяву до поліції. Як уточнили в Офісі генпрокурора, 17 грудня правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження за неналежне виконання медичними працівниками своїх обов’язків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності