У Львові сімейного лікаря затримали на хабарі від ухилянта

У Львові сімейного лікаря затримали на хабарі від ухилянта

Лікар допоміг оформити інвалідність військовозобов’язаному

Сімейний лікар однієї з міських клінічних лікарень Львова за 1500 доларів хабаря допоміг оформити інвалідність військовозобов’язаному. Лікаря затримали 9 січня під час тримання другої частини хабаря. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі у середу, 10 січня.

За даними слідства, сімейний лікар вимагав від клієнта 1500 доларів хабаря за те, що він повпливає на інших медиків, та оформить військовозобов’язаному фальшиву групу інвалідності. “Вищевказані кошти лікар отримав двома “платежами”, — написали у прокуратурі.

Відомо, що зловмисника затримали під час отримання другої частини хабаря, раніше лікар передав клієнту медичні виписки із фіктивним захворюванням.

За даними ZAXID.NET, йдеться про Назара Дребіта, який працює сімейним лікарем відділення сімейної медицини №3 амбулаторно-поліклінічного центру. Наразі лікарю повідомили про підозру за зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2). Йому хочуть обрати запобіжний захід.

P.S.: У квітні Назара Дребіта судили за вимагання хабаря. Шевченківський районний суд Львова визнав лікаря винним та зобов’язав його сплатити 85 тис. грн штрафу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності