• Головна
  • Війна
  • У Сумах російський дрон влучив у житловий будинок: є загиблі

У Сумах російський дрон влучив у житловий будинок: є загиблі

Фото з місця влучання російського дрона у Сумах

Щонайменше восьмеро людей постраждали

У ніч на середу, 13 березня, росіяни атакували Суми безпілотниками. Один з ворожих “шахедів“ влучив у житловий будинок. Внаслідок удару загинуло двоє людей, ще вісім — постраждали.

З-під завалів врятували десятьох людей, восьмеро з них поранені

Удар стався у середу, близько 4:00. Один з російських БПЛА типу Shahed влучив у п’ятиповерховий житловий будинок. Вибух повністю зруйнував 15 квартир, ще 15 — сильно пошкоджені. На місці атаки працюють рятувальники, медики та інші аварійні служби, поруч з будинком розгорнули пункт незламності.

“За попередньою інформацією з-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. На жаль, є загиблі“, — написали у Сумській ОВА.

На місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку рятувальники деблокували тіла двох загиблих людей. Рятувально-пошукова операція триває, повідомили у ДСНС.

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 12 березня, росіяни атакували Кривий Ріг. Внаслідок повітряної атаки ворога у місті загорілася багатоповерхівка. У пожежі загинули троє людей, ще близько 40 отримали поранення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності