• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті ухилянт двічі вирвався від прикордонників і таки втік в Угорщину

На Закарпатті ухилянт двічі вирвався від прикордонників і таки втік в Угорщину

На Закарпатті ухилянт вирвався від прикордонників та втік в Угорщину

У чоловіка хотіли перевірити документи, проте він почав тікати у бік Угорщини. Після того, як ухилянта піймали прикордонники він вирвався і таки побіг в Угорщину

На Закарпатті 52-річний ухилянт намагався перетнути українсько-угорський кордон через КПП “Астей”. Коли прикордонники захотіли перевірити у чоловіка документи — той почав тікати в бік Угорщини. Про це у середу, 17 квітня, повідомив на своєму Telegram-каналі журналіст Віталій Глагола з посиланням на власні джерела.

Ухилянт втік в Угорщину за другої спроби

Як йдеться в повідомленні, чоловіка відвели в адмінбудівлю при проходженні українсько-угорського кордону, аби перевірити документи. Замість того, щоб надати їх прикордонникам — ухилянт почав втікати в бік Угорщини.

“По дорозі його наздогнали прикордонники і завалили на землю. Але він знову вирвався та перебіг на угорську сторону пункту пропуску, куди українським прикордонникам заборонено заходити. Там він успішно оформився в угорців та потрапив у ЄС,” — зазначив журналіст.

Як додав журналіст, ймовірно, йдеться про 52-річного мешканця міста Берегове, що на Закарпатті.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники оштрафували чоловіка, який намагаючись втекти в Румунію 6 днів блукав Карпатами та зустрівся з риссю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності