• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті прикордонник врятував з Тиси ухилянта, ще одного дістати не вдалося

На Закарпатті прикордонник врятував з Тиси ухилянта, ще одного дістати не вдалося

На Закарпатті прикордонник врятував життя чоловіку, який намагався перепливти Тису

Другого чоловіка розшукують рятувальники

На Закарпатті курсант-прикордонник дістав із Тиси 20-річного закарпатця. Ще одного чоловіка, який кликав на допомогу, дістати із води не вдалося, його віднесло течією, повідомили у пресслужбі Західного управління Держприкордонслужби у вівторок, 2 квітня.

Інший чоловік не зміг протистояти течії та зник під водою

За даними прикордонників, під час патрулювання річкової ділянки українсько-румунського кордону, наряд помітив невідомого чоловіка. Побачивши прикордонників він стрибнув у річку, а за кілька хвилин почав кликати на допомогу.

“Сильною течією молодика швидко відносило від берега. Щоб не втратити його з поля зору, прикордонники підняли квадрокоптер”, — зазначили у пресслужбі Західного управління Держприкордонслужби.

Курсант, який наразі проходить стажування у відділі “Ділове” Мукачівського загону, зміг дістати 20-річного чоловіка з води. Зі слів врятованого, за незаконний перетин кордону він віддав 2,5 тис. доларів.

Того ж дня прикордонники помітили у Тисі ще одну людину, втім чоловіка врятувати не вдалося. “З останніх сил, тримаючись за коріння дерева, він теж кликав на допомогу. Прикордонники вжили заходів, щоб дістати потерпілого, але той не зміг протистояти сильній течії та, розтиснувши руки, зник під водою”, — зазначили у Держприкордонслужбі. Пошуки чоловіка тривають.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності