Двоє дітей втопилися в річці на Кіровоградщині

Рятувальники й водолаз на річці Інгулець, 21 січня 2024, фото ДСНС

Тіло однієї дитини досі шукають

У Кіровоградській області третю добу шукають тіло дитини, яка потонула в річці Інгулець. Тіло іншої дитини — восьмирічного хлопчика — вже знайшли.

Як повідомили рятувальники в понеділок, 22 січня, 20 січня на службу 101 звернулася жителька села Олександрівка, яка розповіла про те, що бачила двох дітей, які перебували на кризі річки Інгулець. Через деякий час вони зникли.

Вранці 21 січня рятувальники виявили й дістали з водойми тіло хлопчика 2015 року народження. Пошуки другої дитини тривають. Причину та обставини загибелі дитини встановлюють фахівці, повідомили рятувальники.

У коментарі «Українській правді» речниця управління ДСНС Кіровоградської області Оксана Мачак розповіла, що місцева мешканка бачила, як діти каталися на кризі. «Після її звернення на місце події виїхали рятувальники, однак пошуки не дали результатів. Наступного дня на місце події виїхали водолази. Вони пройшли понад 600 метрів акваторії. Також шукали по ходу річища річки», — сказала Оксана Мачак.

За її словами, станом на 14:00 22 січня водолази припинили обстеження водойми, пошуком другої дитини займаються правоохоронці. «Пошуки тривають, дитина досі не знайдена», – сказала речниця поліції Кіровоградщини Віталіна Бевзенко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності