• Головна
  • Україна
  • Військовослужбовець Чернігівського ТЦК переправляв ухилянтів за кордон

Військовослужбовець Чернігівського ТЦК переправляв ухилянтів за кордон

Затримали співробітника Чернігівського обласного ТЦК

Військовослужбовець перебуває під вартою, його затримала СБУ

Під час слідчих дій по справі ексочільника Чернігівської обласної ВЛК Ігоря Кодовбецького затримали ще й військовослужбовця Чернігівського обласного ТЦК та СП, якого підозрюють у нелегальному вивезенні за кордон чоловіків призовного віку. Про це у п’ятницю, 5 квітня, повідомило Оперативне командування "Північ”.

Затриманого військовослужбовця ТЦК підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень, зокрема незаконного переправлення осіб через кордон та одержання неправомірної вигоди. Наразі щодо нього триває досудове слідство, він перебуває під вартою. Крім того, у Чернігівському обласному ТЦК та СП призначено службове розслідування, щоб з'ясувати всі обставини події.

"Керівництво та особовий склад оперативного командування "Північ" категорично засуджують протиправні вчинки та всіляко сприятимуть проведенню розслідування. Крім того, у Чернігівському обласному ТЦК і СП призначено службове розслідування з метою з'ясування всіх обставин події", — написали у ОК "Північ”.

Нагадаємо, 22 лютого під час обшуків у колишнього голови Чернігівської ВЛК в одній з квартир у Києві виявили майже 1 мільйон доларів США готівкою. Згодом стало відомо, що йдеться про Ігоря Кодовбецького, який очолював Чернігівську обласну ВЛК понад 10 років. Пізніше суд арештував знайдені гроші.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності