Росіяни влучили авіабомбою в ТЕЦ у Сумах

Сумська ТЕЦ, фото з Вікіпедії

Постраждалих від авіаудару по ТЕЦ у Сумах немає

Росіяни продовжують завдавати повітряних ударів по українській енергетиці. Вдень у четвер, 11 квітня, окупанти вдарили по теплоелектроцентралі (ТЕЦ) у Сумах.

О 15:42 командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про активність тактичної авіації на північному сході та про загрозу застосування авіаційних засобів ураження. Невдовзі після цього попередження у Сумах пролунав вибух.

За інформацією Сумської обласної військової адміністрації, російська армія завдала ударів керованими авіаційними бомбами по критичній інфраструктурі Суми — місцевій ТЕЦ. Попередньо, люди не постраждали. Наслідки удару уточнюються. На місці працюють всі необхідні служби, додали в ОВА.

Попередні удари по енергетиці

Нагадаємо, вночі та вранці росіяни завдали масованого ракетно-дронового удару по енергетичних об’єктах у низці регіонів України. Зокрема, росіяни ракетним ударом повністю знищили Трипільську ТЕС на Київщині, яка належить державній компанії «Центренерго». До слова, 22 березня росіяни зруйнували Зміївську ТЕС на Харківщині, яка також належить «Центренерго».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності