• Головна
  • Україна
  • Одеса частково знеструмлена після атаки «шахедів»: у місті не їздитиме електротранспорт

Одеса частково знеструмлена після атаки «шахедів»: у місті не їздитиме електротранспорт

Фото ілюстративне «Суспільного»

Росіяни атакували Одесу «шахедами» у ніч на понеділок

Російські воєнні злочинці атакували Одесу ударними дронами Shahed, унаслідок чого частина міста залишилася без світла. Через проблеми зі світлом в Одесі у понеділок, 25 березня, не курсуватиме електротранспорт.

Як повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, у ніч на 25 березня через ворожу атаку Одеської області ударними безпілотниками є пошкодження енергетичної інфраструктури. в частині Одеси немає електропостачання. На місцях почали роботу всі екстрені служби.

Через проблеми зі світлом в Одесі у понеділок в Одесі не працюватиме електротранспорт, повідомила Одеська міська рада. Там наголосили, що трамваї та тролейбуси в цей день на маршрути не вийдуть.

Крім того,

дитячі садочки в Одесі, які станом на 8:00 не мають світла, прийматимуть дітей у чергові групи і не годуватимуть їх, бо приготування їжі неможливе.

Проблеми зі світлом в Одесі: деталі

Як уточнили в енергокомпанії ДТЕК, під час нічного обстрілу Одеси окупанти пошкодили один із високовольтних енергооб'єктів «Укренерго». Через це без світла залишилися жителі Пересипського району Одеси. Енергетики повідомили, що відновили електропостачання для обʼєктів критичної інфраструктури, однак ситуація залишається складною.

«В Одесі та Одеському районі застосовуються екстрені відключення. Щоб зменшити навантаження на мережу, сьогодні в місті не працюватиме електротранспорт, також обмежено споживання промисловості», — сказано в повідомленні ДТЕК..

Росія посилює обстріли енергетичної інфраструктури України

Нагадаємо, росіяни активізували удари по енергетичній інфраструктури України. Зокрема, напередодні вони завдали подвійного удару по газосховищу на Львівщині: пожежу, яка виникла після атаки, гасили впродовж 13 годин. У «Нафтогазі» заявили, що критичних наслідків унаслідок атаки немає, але є пошкодження наземної інфраструктури.

22 березня росіяни атакували Дніпровську гідроелектростанцію в Запоріжжі. Є серйозні руйнування, але загрози прориву греблі ДніпроГЕС немає. Також вони атакували енергетичні об’єкти в інших регіонах, унаслідок чого там були знеструмлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності