Володимир Зеленський звернувся до українців з Гостомеля

Володимир Зеленський звернувся до українців з Гостомеля

Звернення на честь другої річниці повномасштабного вторгення президент України з розбитого під час боїв за Київ аеропорту

У суботу, 24 лютого, на честь другої річниці другої річниці повномасштабного вторгення Володимир Зеленський записав звернення до українців з розбитого під час боїв за Київ аеропорту Гостомель. Разом з Президентом України аеропорт відвідали президентка Єврокомісії, а також прем'єр-міністрки Італії, Канади та Бельгії, повідомила пресслужба Офісу Президента.

“Будь-яка нормальна людина хоче, аби війна закінчилась. Але ніхто з нас не дозволить, аби закінчилась наша країна. Саме тому до слів про завершення війни ми завжди додаємо: на наших умовах. Саме тому біля слова мир завжди звучить: справедливий. Саме тому в майбутній історії біля слова Україна завжди стоятиме слово Незалежна. Боремось за це. І переможемо”, — сказав Володимир Зеленський.

У своєму звернення Президент України також показав міжнародних гостей, які приїхали з візитом до України. Разом з Володимиром Зеленським в аеропорті Гостомель перебували президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, прем'єр-міністрка Італії та голова G7 Джорджа Мелоні, прем'єр Канади Джастін Трюдо, а також прем'єр-міністр Бельгії та голова ради ЄС Александр де Кроо. Лідери держав виголосили промови на підтримку України, а після цього Володимир Зеленський провів церемонію нагородження військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності