Володимир Зеленський та прем’єр-міністерка Данії прибули до Львова

Фото: Андрій Садовий

Вони вшанували пам’ять загиблих захисників України на Личаківському кладовищі

Президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен прибули до Львова у п’ятницю, 23 лютого. Про це повідомили у пресслужбі Зеленського.

Володимир Зеленський разом із прем’єркою Данії відвідали Марсове поле та вшанували пам’ять загиблих захисників України. “Ми ніколи не забудемо героїв, які захищали нашу незалежність, свободу та майбутнє. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за Україну!” — написав Зеленський.

У Офісі Президента додали, що Володимир Зеленський та прем'єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен також вшанували пам’ять невідомого воїна ЗСУ, який загинув у 2022 році та був похований у Львові.

Також 23 лютого до Львова приїхав лідер більшості в Сенаті США, представник Демократичної партії Чак Шумер.

“Я очолюю цю делегацію для зустрічі з президентом Зеленським, щоб показати українському народу, що Америка з ним, показати нашим союзникам по НАТО і Європі, що ми з ними, дізнатися про зброю, яка життєво необхідна Україні, і захистити нашу демократію і національну безпеку”, — написав Чак Шумер у соцмережі Х (Twitter). Нагадаємо, востаннє Володимир Зеленський із неанонсованим візитом приїжджав до Львова у грудні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності