• Головна
  • Україна
  • «Я хотів бути відвертим»: скандальний комік Щегель записав «вибачення» після образ захисників

«Я хотів бути відвертим»: скандальний комік Щегель записав «вибачення» після образ захисників

«Я хотів бути відвертим»: скандальний комік Щегель записав «вибачення» після образ захисників

Цього разу він вже звертається до українців «шановні брати і сестри»

Скандальний комік Андрій Щеголь, який впродовж декількох днів знеславився відео з образами українців, які воюють, та України, записав відеозвернення, у якому «приносить вибачення».

Цього разу він вже звертається до українців «шановні брати і сестри», і намагається пояснити свої попередні слова.  Свій текст звернення Щегель тепер зачитує з написаного і в ньому, на відмінну від попередніх, відсутня нецензурна лексика.

«Я в жодному разі не вважаю, що вибір людини саме гинути на війні і маю на увазі, що українці свідомо вибирають Україну і бажання за неї боротись, що, в результаті, на жаль, призводить до загибелі кращих її дітей», - каже Щегель.  Також він стверджує, що у його словах, сказаних на інтерв’ю зі Скрипіним, не було зневаги.

Щегель пробує пояснити і друге відео, яке з’явилося вже наступного дня після скандального інтерв’ю. У ньому він називає Україну Північною Кореєю,« ***нутим цирком з попаяними деб*лами, в яких нема шансів на цивілізоване життя». Українців називає «крисами», які «абсолютно залежні від будь-чого п**ари і трясуться на пірожок з г*вном, лиш би у них не забрали громадянство, яке ні на шо не здатне».

Репліки, озвучені у відео, він називає «гнівною і безпорадною реакцією на нескінченні повідомлення мені, моїм близьким і друзям з погрозами розправи і вбивства впродовж декількох діб, які просто зводять тебе з розуму».

І хоч комік каже, що «приносить вибачення», проте одразу ж уточнює: «Я запевняю, що хотів бути з вами відвертим, бо поважаю вас і вважаю, що той, хто каже неприємну правду, багато безпечніший за того, хто каже те, що люди хочуть почути».

Засудження, яке Щегель отримав після своїх попередніх заяв, він називає «пошуком ворогів та полюванням на відьом». А те, що говорив, визначає як «провокацію, яка є роботою коміка». Завершує своє звернення тим, що «в України є справжні вороги», але це не він.

Нагадаємо, у Міністерстві культури та інформаційної політики віреагували на ситуацію, що склалась з порушенням правил перетину державного кордону та повернення в країну стендап коміка Андрія Щегеля. Там зазначили, що міністерство сприяє виїздам різних митців, творців, художників, артистів, музикантів, журналістів тощо, але через подібні випадки, як з Андрієм Щегелем, ситуація для тих, хто дійсно боронить Україну та веде боротьбу на культурному фронті ускладнюється.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності