• Головна
  • Україна
  • «Ескортниця» отримала орден: за що хейтять блогерку Ксюшу Манекен та чому її нагородження спричинило скандал

«Ескортниця» отримала орден: за що хейтять блогерку Ксюшу Манекен та чому її нагородження спричинило скандал

«Ескортниця» отримала орден: за що хейтять блогерку Ксюшу Манекен та чому її нагородження спричинило скандал

Інфлюенсерка потрапляла у скандали через російську мову, думку щодо Криму та свої зізнання про минулу роботу

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк на Банковій зустрівся з українськими блогерами. Як зазначають інфлюенсери, вони «обговорювали питання інформаційної війни та мотивації населення». Зокрема, на цій зустрічі були присутні блогери: Саша Бо, Євген Таллер, Ксюша Манекен, Настя Єлісєєва, Таня Парфільєва, Микита Добринін та інші, про що вони самі розповіли у своїх сторіс в Instagram.

Втім ця зустріч призвела до скандалу, адже Ксюша Манекен [Оксана Волощук – ред.] похвалилася у мережі, що отримала відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України II ступеня» від ГУР МО. Детальніше про те, чому ця нагорода викликала обурення у суспільстві та за що хейтять Ксюшу Манекен читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

Скандал із нагородженням

Інформація про зустріч заступника голови ОП Михайла Подоляка з блогерами з’явилася у соцмережах інфлюенсерів 3 березня. Натомість дата видачі посвідчення щодо вручення нагороди – 13 жовтня 2022 року.

Відтак і Ксюша Манекен зазначила, що від жовтня тримала цю інформацію у таємниці, адже «показує не все, що відбувається в особистому житті».

Ксюша Манекен неодноразово казала про те, що «немає різниці якою мовою ти говориш». Блогерка навіть говорила про те, що не планує переходити на українську.

«Не важливо, що про тебе говорять інші, не важливо одягнена ти на фото, або напівоголена, не важливо навіть якою мовою ти розмовляєш. Важливо бути особистістю, вчитися на власному досвіді, розвиватися, бути вірним собі й робити те, що ти любиш», – написала блогерка у сторіс після зустрічі в ОП.

Також Ксюша Манекен звернула увагу, що Подоляк спілкувався з блогерами російською, мовляв, не важливо, якою мовою говорити.

Крім того, вона опублікувала сторіс, який все ж згодом видалила.

«Комік став президентом, «ескортниця» отримала орден, а ви такі правильні не отримали ні**я», – написала Ксюша Манекен в інстаграмі.

Водночас блогерка додала, що розповість за що отримала нагороду вже після закінчення війни.

За що люди хейтять блогерку

Оксана Волощук вже неодноразово була у центрі уваги після своїх скандальних заяв. До прикладу, блогерка у 2020-му запевняла своїх підписників, що «неважливо чий півострів, головне – аби там було мирно».

Крім того, вона заявила, що після анексії на півострові «поліпшилося життя, і всі це мають визнати».

«Я розумію, що русофобам буде складно прийняти цю інформацію. Але факт залишається фактом», – написала Ксюша Манекен.

Сама ж блогерка тепер каже, що «в той час не розуміла, що відбувається». Натомість з того часу «багато що змінилося».

Крім того, у мережі активно обговорюють те, що дівчина в інтерв'ю Раміні Есхакзай зізналася, що з 19 до 22 років займалася ескортом, а пізніше відкрила шлюбну агенцію.

Натомість дописувачі відразу ж почали обговорювати інформацію щодо нагородження. Відтак людей цікавить, за що саме блогерка отримала нагороду.

Додамо, що Ксюша Манекен публікує у соцмережах дописи виключно російською мовою, а фото мають переважно еротичний характер.

Довідково:

Оксана Волощук – уродженка Кременчука. Після закінчення вишу заснувала модельне агентство. Інфлюенсерка, за її профілем в Instagram стежать 413 тисяч підписників. Раніше була у стосунках з українським діджеєм Тимуром Трушковським.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності