• Головна
  • Україна
  • Комік, який оскандалився заявами про українських захисників, не може зупинитися: називає Україну Північною Кореєю та продовжує ображати українців

Комік, який оскандалився заявами про українських захисників, не може зупинитися: називає Україну Північною Кореєю та продовжує ображати українців

Комік, який оскандалився заявами про українських захисників, не може зупинитися: називає Україну Північною Кореєю та продовжує ображати українців

Скандальний комік назвав Україну Північною Кореєю і пообіцяв більше ніколи сюди не повертатися

Український стендап комік Андрій Щегель в інтерв’ю журналісту Роману Скрипіну розповів, що втік до Туреччини під час війни, адже він артист і «репрезентує Україну за кордоном». У розмові зі Скрипіним він також  відзначився скандальними заявами про Україну та її захисників.

Це, звісно, викликало обурення у соцмережах. Але не зупинило коміка. Він відреагував на гнів новою хвилею образ у бік українців. Відповідне відео з’явилося сьогодні, 5 березня, на одному з каналів. Там він, приправляючи свої думки нецензурною лексикою, переконує, що йому просто заздрять.

«По-перше, Це самий жосткий ***нутий цирк. По друге, як я можу читать новини, сподіваючись на отримання будь-якої інформації, після того, що відбулося. Третє: Україна - ***нутий цирк з попаяними деб*лами, в яких нема шансів на цивілізоване життя вообще на**й ніякого. Четверте – люди й***ні криси, які не можуть включить свої ***ала, подумать головой, заперечить, підтримать і шось там робить, і абсолютно залежні від будь-чого п**ари і трясуться на пірожок з г*вном, лиш би у них не забрали громадянство, яке ні на шо не здатне. Наступне – я схиляюся до того, що це фєстіваль до*****бства, який грунтується на заздрості абсолютній, де людина п***анула і ти знаєш, що в тебе не так. І ти його ненавидиш, бо він забрав всі кайфи від тебе».

Далі комік обіцяє більше не повернутися в Україну і «дякує» за це українцям.

«Я щиро вдячний українському народу за те, що вони організували мені можливість отримання політичного притулку в ряді країн. Я готовий ніколи туди не повертатися, бо на***я? І нема сильнішого мотиватора, ніж український народ, не повертатися в Україну. Українські коміки – недорозвинені п*****си, сцик**ві. А ми сєвєрна Карея».

Нагадаємо, у Міністерстві культури та інформаційної політики віреагували на ситуацію, що склалась з порушенням правил перетину державного кордону та повернення в країну стендап коміка Андрія Щегеля. Там зазначили, що міністерство сприяє виїздам різних митців, творців, художників, артистів, музикантів, журналістів тощо, але через подібні випадки, як з Андрієм Щегелем, ситуація для тих, хто дійсно боронить Україну та веде боротьбу на культурному фронті ускладнюється.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності