• Головна
  • Україна
  • «До завдань залучаються люди різних професій»: ГУР відреагувало на нагородження скандальної блогерки

«До завдань залучаються люди різних професій»: ГУР відреагувало на нагородження скандальної блогерки

«До завдань залучаються люди різних професій»: ГУР відреагувало на нагородження скандальної блогерки

Вони вважають, що неправильно буде публікувати усі інструменти досягнення поставлених завдань

Головне управління розвідки відреагувало на історію з блогеркою Оксаною Волощук (Ксюша Манекен). Начебто структура до виконання завдань може залучати людей різних професій.

Про це вони повідомили в коментарі виданню «Українська правда».

За їх словами, воєнна розвідка, особливо в країні, яка воює — це особлива структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал. Отож, зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками.

«Завдання Головного управління розвідки МО України виконують багато публічних та непублічних людей, які не афішують свою діяльність», — зазначили в ГУР.

В ГУР зазначили, що на щастя, різні представники нашого суспільства все ж готові допомагати Україні. Зважаючи на це неправильно буде публікувати усі інструменти досягнення поставлених завдань, принаймні, до перемоги.

Нагадаємо, радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк на Банковій зустрівся з українськими блогерами. Втім ця зустріч призвела до скандалу, адже Ксюша Манекен [Оксана Волощук – ред.] похвалилася у мережі, що отримала відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України II ступеня» від ГУР МО.

Додамо, в ОП пояснили, що важливо проводити такі зустрічі з блогерами, адже вони мають велику аудиторію та вплив на неї. Так, за його словами, ні Офіс Президента, ні він особисто, не давали жодних нагород присутнім блогерам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності