• Головна
  • Світ
  • У Польщі на залізничній станції “Дорогуськ” невідомі відкрили три українські зерновози з ріпаком

У Польщі на залізничній станції “Дорогуськ” невідомі відкрили три українські зерновози з ріпаком

У Польщі невідомі висипали українську сільгосппродукцію. Фото: Олександр Кубраков

Товар прямував транзитом до Німеччини

У Польщі на залізничній станції «Дорогуськ» невідомі висипали на землю ріпак із трьох українських зерновозів, що прямували транзитом до Німеччини. Про це у п’ятницю, 23 лютого, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков. 

Міністр зазначив, що український ріпак мали доставити до Гамбурга. “Сьогодні вранці на залізничній станції Дорогуськ (Польща) невідомі пошкодили українську сільгосппродукцію. Відкрито три зерновози з ріпаком. Скажу тільки, що непокарані злочини завжди повертаються. Чи то військова агресія, чи то пошкоджене зерно. Злочинці повинні бути покарані, щоб інші не спокусилися повторити їх”, — написав Кубраков.

У пресслужбі Укрзалізниці повідомили, що компанія готує звернення про інцидент до правоохоронних органів Польщі.

У вівторок, 20 лютого, поляки висипали зерно з вантажного вагона поблизу кордону з Україною та перекрили залізницю. Інцидент стався на залізниці поблизу пункту пропуску “Шегині — Медика”. Поляки відкрили вантажний контейнер із сільськогосподарською продукцією й вона висипалась на колію. Подібну провокацію фермери вчинили 11 лютого, коли розрізали болгаркою три українські вантажівки й висипали звідти зерно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності