Власник ресторану в Брюховичах захопив територію місцевої школи

Власник «Акваріуса» захопив територію школи у Брюховичахх

Власник готелю-ресторану “Акваріус” у Брюховичах збудував паркан захопивши територію місцевої школи та електричні опори. Жодних дозвільних документів на зведення огорожі власник комплексу не мав

У Брюховичах власник готелю-ресторану “Акваріус”, що межує зі місцевою школою № 41, збудував паркан, тим самим захопивши територію школи та електричні опори. Дозвільних документів на зведення огорожі у власника не було, повідомили у четвер, 18 квітня, на Facebook-сторінці Львівської міськради “Львів. Містобудування”.

Ресторан “Акваріус” збудував паркан на території школи

Готель-ресторан “Акваріус”, що на вулиці Макаренка, 6, у Брюховичах межує із місцевою школою № 41. Власник комплексу почав заливати бетонну конструкцію нового паркану і таким чином захопив територію школи й електричні опори, які входять до охоронної зони. “Жодних дозвільних документів на встановлення огорожі власник комплексу не надав,” — повідомили у офісі Брюховицької громади.

Як йдеться в повідомленні, подібний паркан власник уже зводив на час будівництва комплексу, проте протягом тривалого часу після завершення будівельних робіт — не розбирав загорожу, яка стала за цей час аварійною. Згодом аварійний паркан таки прибрали і почали зводити новий. До слова, по сусідству з новозведеним парканом — шкільний спортивний майданчик.

Окрім цього, власник заволодів частиною землі, що є у комунальній власності: “З'ясувалося також, що ще за часів селищної ради відгородив частину стежки, яка є у комунальній власності,” — зазначили у дописі.

На підприємця склали кілька адмінпротоколів щодо порушення правил порядку. До того ж управління державного контролю за використанням та охороною земель ЛМР готує звернення у поліцію після того, як визначить межі захопленої території: ”Сьогодні на місці працюватимуть сертифіковані геодезисти, які й визначать точні межі захопленої території школи та комунальної власності”

Нагадаємо, компанія донецького ексрегіонала просить в ЛМР дозвіл на будівництво готелю та ресторану у Львові. Окрім того, Львівська міськрада продає землю біля Грибовицького сміттєзвалища під будівництво заводу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності