Суд зобов'язав компанію “Окко-Драйв” повернути громаді землю, де збудують пункт пропуску

Пункт пропуску "Рава-Руська-Хребенне"

На 5 га землі у Рава-руській мають збудувати новий пішохідний пункт пропуску

Суд зобов’язав ТОВ “Окко-Драйв” повернути в комунальну власність Рава-Руської міської ради ділянку, на якій планується будівництво пішохідного пункту пропуску, Про це у вівторок, 9 квітня, повідомили у прокуратурі Львівщини. Як стало відомо LVIV.MEDIA, відповідачем у справі було ТОВ "Окко-Драйв".

Суд погодився з доводами прокурора та задовольнив позов Жовківської прокуратури про витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки. Йдеться про землю загальною площею понад 5 га, яка розташована на території Рава-Руської міської громади. Раніше три земельні ділянки площею майже 1,8 кожна, були незаконно передані у приватну власність трьох громадян. Пізніше на підставі договору купівлі-продажу ці ділянки об’єднали в одну та перейшли у власність ТОВ “Окко-Драйв”. Їх віднесли до земель сільськогосподарського призначення.

Ця земельна ділянка розташована поряд з одним із митних постів Львівщини, де заплановано будівництво пішохідного пункту пропуску. На ній планують облаштувати інженерно-технічні і фортифікаційні споруди, огорожі, прикордонні знаки та комунікації.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ “Окко-Драйв” зареєстроване у селищі міського типу Славсько. Підприємство займається роздрібною торгівлею пальним. Засновником компанії є ТзОВ “Окко-Холдинг”, а бенефіціарним власником є львівський бізнесмен Віталій Антонов (акціонер ПАТ "Концерн Галнафтогаз", яке володіє мережею автозаправних комплексів ОККО).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності