На Львівщині водій наїхав на дитину і втік: його оголосили в розшук

Фото ілюстративне

Водій наїхав на 13-річну дівчину

Поліція Львівської області оголосила в розшук водія, який увечері в Червоноградському районі наїхав на 13-річну дитину та втік. Подробиці про ДТП поліція повідомила вранці в суботу, 13 квітня.

За інформацією правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у п’ятницю, 12 квітня, близько 21.30, у селі Стенятин Червоноградського району. Невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 13-річну місцеву мешканку та поїхав з місця події.

Як додали у поліції, внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. Також правоохоронці оголосили водія у розшук. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Оновлено. 15 квітня поліція повідомила, що водія розшукали.

Нагадаємо, напередодні у Львові водій посадив за кермо свою 9-річну доньку та похизувався відео, як вона керує автомобілем. Обоє не були пристебнуті ременями безпеки.

Згодом поліція розшукала власника автомобіля і склала на нього два адмінпротоколи. Водію загрожує штраф — 8500 грн, однак остаточно вину водія ще має довести суд.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності