У Львові розшукують львів’янина, який посадив за кермо 9-річну дівчинку

Львів: розшукують батька 9-річної дівчинки, яка самостійно керувала автомобілем

Відео, де 9-річна дівчинка за кермом автомобіля їде містом, зняв батько, який сидів поруч. Поліція розшукує батька дитини, аби притягнути до адмінвідповідальності

У соцмережах поширилось відео, де 9-річна дитина власноруч керує автомобілем, в той час як батько сидить поруч і знімає процес. Як повідомили у п’ятницю, 12 квітня, у патрульній поліції Львівської області, особу чоловіка встановлюють, аби притягнути до відповідальності.

Дитина їхала за кермом автомобіля

На відео, яке поширилось у соцмережах видно, як дитина самостійно кермує автомобілем, в той час, як батько сидить поруч на пасажирському сидінні і коментує їзду та дає поради доньці, знімаючи процес на відео. Судячи з панорами з вікна машини, що на відео, випадок трапився на Сихові.

“Пацани, так треба жити, щоби я сидів спокійно збоку, собака збоку сиділа і доця мене в 9 років везла додому. Оце рівень,” — коментує чоловік. Окрім того, що чоловік посадив за кермо неповнолітню доньку, ані вона, ані пасажир не пристебнули ременів безпеки.

Батька неповнолітньої розшукує поліція

Наразі патрульна поліція Львівської області розшукує чоловіка з відео, аби притягнути його до відповідальності. “З метою реагування на адміністративне правопорушення, управлінням патрульної поліції у Львівській області вживаються заходи щодо встановлення особи, для подальшого складання адміністративних матеріалів,” — зазначили у патрульній поліції. До слова, штраф за кермування транспортним засобом без відповідних документів становить 510 грн.

Нагадаємо, у п'ятницю внаслідок важкої аварії біля Львова травмовані четверо осіб. Окрім цього, у Львові патрульні знайшли та оштрафували 39-річного водія за втечу місця ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності