У Львові патрульні знайшли та оштрафували 39-річного водія за втечу місця ДТП

Зніс бокове дзеркало і втік: у Львові оштрафували водія

Водій зніс дзеркало бокового виду, після чого втік з місця події. Патрульні склали на порушника два адмінпротоколи

У Львові патрульні розшукали 39-річного водія BMW, який зніс дзеркало бокового виду іншому автомобілю на проспекті Червоної Калини, і після скоєного утік. Про це повідомили у п’ятницю, 12 квітня, у Патрульній поліції Львівської області.

Водій зніс дзеркало бокового виду у Львові

Як зазначили патрульні, водій автомобіля BMW 353 не дотримався безпечного інтервалу, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем Renault Megane. Після інциденту чоловік втік з місця ДТП.

“Патрульні склали всі необхідні матеріали та передали у відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. Вже наступного дня інспектори встановили та розшукали 39-річного утікача,” — зазначили у поліції.

Поліція склала на водія два протоколи: за порушення ПДР, що призвело до ДТП — штраф 850 грн, та за залишення місця ДТП — штраф 3 400 грн, або позбавлення права керування ТЗ терміном до двох років, або арешт до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо, у четвер, поблизу Львова 63-річна водійка Smart збила жінку на пішохідному переході. Окрім цього, два дні перед цим у Львові з маршрутки на ходу випав і травмувався 17-річний підліток.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності