У Львові з маршрутки на ходу випав і травмувався 17-річний підліток

маршрутка №51

Постраждалого неповнолітнього госпіталізували в дитячу клінічну лікарню

Вранці у вівторок, 9 квітня, на вулиці Петлюри у Львові з маршрутки №51 випав 17-річний підліток. Повідомлення про випадок спершу з’явилося у місцевих Telegram каналах, згодом інформацію LVIV.MEDIA підтвердили в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, уточнивши, що хлопця госпіталізували.

Як повідомили журналістам, випадок трапився, коли автобус з’їжджав з кільця на перетині вулиць Садова і Петлюри. Підліток випав з маршрутки, бо там були не зачинені двері. Як повідомили LVIV.MEDIA у патрульній поліції, постраждав мешканець Львова 2007 р.н. За повідомленням лікарів швидкої, хлопця госпіталізували до дитячої лікарні ім. Святого Миколая. Попередній діагноз — черепно-мозкова травма. На місці ДТП працює поліція.

Журналісти також намагалися отримати коментар у керівника компанії-перевізника “ТОВ "Успіх БМ", якому належить цей маршрут, Володимира Ісковича, але він не відповідає на телефонні дзвінки.

Нагадаємо, у Дрогобицькому районі сталася смертельна аварія, у якій загинула маленька дитина. Хлопчик 2019 року народження від отриманих травм помер в автомобілі швидкої допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності