На Львівщині водій Opel збив на смерть 5-річну дитину

водій збив дитину

19-річний водій не уникнув зіткнення з хлопчиком, який раптово вибіг на дорогу

У понеділок ввечері, 8 квітня, у Дрогобицькому районі сталася смертельна аварія, у якій загинула маленька дитина. Хлопчик 2019 року народження від отриманих травм помер в автомобілі швидкої допомоги.

Аварія сталася у селі Підбуж. 19-річний водій, мешканець сусіднього села Опака, керував автомобілем Opel Vectra. Водій не зміг уникнути зіткнення з дитиною, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги.

Дорогою до лікарні 5-річний хлопчик помер від отриманих травм. Поліція відкрила кримінальне провадження через порушення правил дорожнього руху та встановлює обставини смертельної аварії. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, у Строму Самборі в кінці березня двоє 10-річних дівчат їхали за трактором по головній трасі на електросамокаті. Повертаючи ліворуч на вулицю діти виїхали на зустрічну смугу, де їх збив автомобіль. Внаслідок аварії одна з дівчат померла у лікарні, а іншу госпіталізували із травмою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності