Патрульна поліція розшукала львів`янина, який посадив 9-річну доньку за кермо

Патрульна поліція розшукала львів`янина, який посадив 9-річну доньку за кермо

Батько дитини сплатить штраф

Працівники поліції розшукали львів’янина, який посадив за кермо автомобіля 9-річну доньку. На 31-річного чоловіка склали протокол, він буде змушений сплатити штраф, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у п’ятницю, 12 квітня.

“Відео розлетілось по різних пабліках. Автор думав, напевно, що то круто і прикольно “так жити”. Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм”, — зауважив Білошицький.

На чоловіка склали два протоколи

31-річного блогера зі Львова, який похизувався у соцмережах відео, на якому його 9-річна донька їде за кермом автомобіля, оштрафували правоохоронці. На чоловіка склали два протоколи, один — за не виконання обов'язків щодо виховання дитини, а другий — за те, що дозволив керувати машиною малолітній доньці. Порушнику загрожує штраф до 8500 грн, однак його вину та покарання має встановити суд.

Нагадаємо, у п’ятницю, 12 квітня, у соцмережах поширилось відео, де 9-річна дитина власноруч керує автомобілем, тоді, як її батько сидить поруч і знімає процес. Чоловіка одразу почала розшукувати патрульна поліція.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності