У всіх кластерних лікарнях Львівщини відкриють реабілітаційні відділення

Фото реабілітаційного відділення Новояворівської міської лікарні

Кожне з відділень також матиме облаштований Центр психічного здоров’я

У 2024 році на базі кластерних лікарень  у кожному районі Львівщини відкриють реабілітаційні відділення. У чотирьох районних центрах такі відділення вже функціонують, ще у трьох — незабаром відкриються, повідомив начальник Львівської ОВА у вівторок, 9 квітня.

Реабілітаційні відділення у кластерних лікарнях вже працюють у Львові, Стрию, Новояворівську та в Дрогобичі. У лікарнях в Буську та Червонограді триває ремонт приміщень, а у Самборі ремонт уже завершили. Нові відділення в цих містах запустять після отримання всього необхідного обладнання від Міністерства охорони здоров’я.

Також у всіх реабілітаційних відділеннях працюватимуть центри психічного здоров’я. “Без психологічної, фізична реабілітація буде неповною. План мінімум – амбулаторна допомога, але йдемо до того, щоб у кожному з них психологічну та психіатричну допомогу надавали стаціонарно, амбулаторно, а також, щоб працювали виїзні мультидисциплінарні бригади”, — додав Максим Козицький.

Нагадаємо, на початку квітня у львівському реабілітаційному центрі Superhumans відкрили сучасне відділення відновлення слуху. Також у березні у Новояворівській лікарні імені Юрія Липи відкрили сучасне стаціонарне реабілітаційне відділення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності