У Львові в районі вулиці Пилипа Орлика зʼявиться новий парк

У Львові в районі вулиці Пилипа Орлика зʼявиться новий парк

Міська рада доручить КП “Зелений Львів” розробити проєкт землеустрою ділянки. Орієнтовна площа 3,2 тис. га

У Львові біля вул. Пилипа Орлика зʼявиться парк, орієнтовна площа якого складатиме близь 3,2 га. Відповідний проєкт ухвали опублікований 25 квітня на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради. Якщо депутати приймуть цю ухвалу, комунальне підприємство “Зелений Львів” отримає дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Це дозволить “Зеленому Львову” сформувати межі земельну ділянку та надалі отримати її у постійне користування.

Парк між вул. Пилипа Орлика і вул. Івана Миколайчука

В пояснювальній записці вказано, що для території площею 3,2 га ЛКП “Зелений Львів” буде розробляти проєкт землеустрою для збереження, використання та відтворення зелених зон і зелених насаджень, з подальшим переведенням їх до земель рекреаційного призначення.

Для забезпечення сприятливих і безпечних умов життєдіяльності населення, підвищення рівня озеленення й благоустрою території, покращення екологічної ситуації й оздоровлення навколишнього середовища, відновлення, збереження існуючих дерев, які знаходяться в доброму і задовільному стані та створення нових зелених насаджень, з метою оформити право постійного користування на земельну ділянку в районі вул. Пилипа Орлика, ЛКП "Зелений Львів" звернулось у Львівську міську раду” — йдеться у пояснювальній записці до проєкту ухвали.

Нагадаємо, 25 квітня фінансова комісія фінансів міськради відмовилась фінансувати зрізання майже 200 дерев на “Цитаделі”

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності