• Головна
  • Новини Львова
  • Військовий зі Львова за 3000 доларів обіцяв влаштувати мобілізованого на службу в тилу

Військовий зі Львова за 3000 доларів обіцяв влаштувати мобілізованого на службу в тилу

Військовий за 3000 доларів обіцяв влаштувати мобілізованого на службу в тилу

Зловмисника затримали після передачі йому винагороди

У Львові правоохоронці затримали 26-річного військовослужбовця, який вимагав хабаря від мобілізованого. За винагороду він обіцяв влаштувати чоловіка на службу в тиловий підрозділ. Про затримання повідомила пресслужба Спецпрокуратури Західного регіону у середу, 24 квітня.

Військового посадовця затримали у Львові

За даними правоохоронців, мобілізований чоловік, який проходив курс базової загальновійськової підготовки в одній з військових частин Рівненської області, звернувся до 26-річного посадовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині. “Військовослужбовець запевнив, що за 3000 доларів США може домовитися з потрібними людьми про його зарахування до військової частини, яка дислокується на Львівщині або Рівненщині. Мовляв, так мобілізований зможе уникнути відправлення до зони бойових дій”, — розповіли у ДБР.

Військовослужбовця затримали у Львові, після того, як мобілізований передав йому 3000 доларів винагороди. 26-річному зловмиснику повідомили про підозру. Йому вже обрали запобіжний захід — тримання під вартою із правом внесення застави. Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці перевіряють, чи причетні до злочину інші люди.

Нагадаємо, у квітні керівницю відділення лікарні на Львівщині спіймали на хабарі за фіктивну інвалідність ухилянтам. Також заступника директора ЛКП “Львівспецкомунтранс” Олександра Беднарського затримали за переправлення ухилянтів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності