• Головна
  • Новини Львова
  • Відхилені картки та хаотичне списання грошей: Львівавтодор пояснив що відбувається з е-квитком

Відхилені картки та хаотичне списання грошей: Львівавтодор пояснив що відбувається з е-квитком

Пільгові ЛеоКарт можуть тимчасово не працювати у громадському транспорті

Тривають відновлювальні роботи після кібератаки на систему е-квитка. У зв'язку з цим у транспорті може не працювати пільгова картка

У пʼятницю, 5 квітня, у громадському транспорті Львова валідатори можуть не приймати пільгові ЛеоКарт, через коректування роботи пільгових карток після хакерської атаки. У період відновлення, контролери не будуть штрафувати власників пільгових карток, потрібно лише мати пільговий ЛеоКарт при собі. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

Львівавтодор почав списувати кошти після хакерської атаки

Водночас з налаштування карток пільговиків почалось і списання коштів з банківських карток і звичайних ЛеоКарт за поїздки, здійснені з 28 березня. Списання можуть відбуватись як одним, так і декількома платежами, залежно від черговості обробки валідацій. “Планово списання за безготівкові оплати триватимуть кілька днів, залежно від загальної кількості здійснених реєстрацій проїзду” — наголосило ЛКП “Львівавтодор”.

Сервіси купівлі та поповнення балансу ЛеоКарт на сьогодні працюють у звичному режимі. Також відновлено друк та видачу персоналізованих транспортних карток.

Нагадаємо, 29 березня на систему електронного квитка у Львові здійснили хакерську атаку. Ціллю хакерів стали бази даних програмного забезпечення АСОП. Зараз у звичному режимі вже працюють сервіси купівлі та поповнення балансу ЛеоКарт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності