До чого сниться білий або чорний собака, який кусається

собака у воді

Собака може наснитися і до хвороби, і до щастя

У житті собака є вірним другом людині. Проте, інколи чотирилапий може наснитися агресивний, брудним або ж навіть мертвим.

LVIV.MEDIA зібрало інформацію у різних сонниках, до чого може снитися собака.

До чого сниться собака жінкам

Загалом такий сон означає, що йти по життю самотужки їй не доведеться.

Інші значення того, до чого сниться собака жінці, можуть бути такими:

  • бачити в сновидінні ласкавого пса — до появи в долі сновидиці покровителя, що має добрий характер. Можливо, спочатку вона не сприйме його наміри як серйозні, але своїми вчинками він покаже їй, що вона в ньому помиляється;
  • означати такий сон може й те, що в життя спробує повернутися колишній обранець, але вона, швидше за все, його відкине;
  • незаміжній жінці те, до чого сниться собака, може говорити про почуття до людини, з якою вона багато років перебуває в дружніх стосунках. Та він поки не розглядає її як супутницю життя, і їй доведеться докласти чимало зусиль, щоб стати для нього такою;
  • якщо добродушний пес сниться заміжній жінці — це символ того, що жінка правильно вибрала чоловіка. Вона може бути впевнена в тому, що він хороший сім'янин, турботливий та вірний чоловік;
  • велика тварина, що наснилася вагітній жінці, обіцяє народження малюка, схожого на свого батька, але з характером мами. Якщо ж вона дуже маленька, значить, свекруха проявить чималу турботу про дитину, коли вона народиться.

До чого сниться собака чоловікам

Для чоловіка побачити собаку уві сні може означати, що хтось із його колег нечистий на руку. Якщо наснився коричневий пес, найімовірніше, хтось зі знайомих сновидця не довіряє йому, і першому доведеться докласти зусиль, щоб виправити цю ситуацію.

Тлумачення, до чого сниться чорний собака, полягає в попередженні про те, що доведеться зустрітися з ворогом. Говорити такий сюжет може і про недовіру до близьких. Можливо, вона обґрунтована, але, щоб це з'ясувати, варто відверто поговорити з ними.

Сонник Ванги

За сонником Ванги, собака — символ друзів. Якщо сниться білий собака, то він може бути провісником зустрічі з другом, якого ви давно не бачили, або знаком того, що будь-якої миті отримаєте допомогу і підтримку від друзів і близьких. Сон про чорного собаку має протилежне трактування: наяву той, кого ти вважала другом, покаже своє справжнє обличчя і підставить тебе. Бездомний пес уві сні символізує хорошого знайомого, який потрапив у біду, але соромиться звернутися по допомогу.

Великий собака віщує нове знайомство, яке згодом переросте в міцну дружбу. Також позитивне трактування має сон, в якому ви підгодовуєте собаку: це відображає те, що в суспільстві вас цінують і поважають як особистість. Собака, що охороняє, теж є хорошим знаком. Він означає, що вищі сили, які благоволять та оберігають. Поранений або мертвий собака сниться до того, що хтось зі знайомих тяжко захворів або помер.

Сонник Міллера

На думку американського психолога Міллера, під час розшифровки снів про собак потрібно враховувати кілька чинників: характер тварини, породу, колір, розмір і загальний зовнішній вигляд. Якщо за вами женеться щось на кшталт собаки Баскервілів, це сигнал: щоб наяву здобути перемогу і досягти поставлених цілей, потрібно сконцентруватися і зібрати всю волю в кулак. Злий, худий, брудний собака символізує хвороби і проблеми, які створять недоброзичливці. Якщо тварина була ласкавою і веселою, то це до успіху в справах і нових відданих друзів.

Білі собаки уві сні віщують грандіозний успіх, мисливські породи — удачу в справах, породисті собаки — пристойний заробіток. Також позитивні трактування мають сни, в яких ти гуляєш із собакою, і в яких улюбленець вбиває змію.

Налякав собака? Тоді пора боротися зі своєю вульгарністю і посередністю. Якщо уві сні за вами біжить собака, то це попередження: наяву потрібно проявляти обережність у своїх захопленнях — вони можуть виявитися згубними.

Уві сні собака вкусив — готуйтеся до складнощів у стосунках із партнерами по роботі та коханою людиною. Якщо тварина гарчить за спиною, то це "дзвіночок" про те, що потрібно уважно придивитися до свого оточення: у ньому може бути недоброзичливець, який плете інтриги. Йому потрібно чинити опір.

Гавкіт собаки — до нехороших новин. Якщо уві сні ви побачили собаку з кількома головами, то це може бути попередженням про те, що ви звалили на себе надто багато справ і не можете завершити їх у поспіху.

Сонник Фрейда

За Фрейдом, собака символізує дитину. Гра уві сні з чотирилапим улюбленцем — сигнал до того, щоб перестати занадто сильно опікати свою дитину. Прогулянка з собакою уособлює плани на майбутнє дитини, в яких не враховується її думка. Якщо уві сні ви полювали з собакою, то це означає, що наяву ведете активне сексуальне життя і зовсім не замислюєтесь про дітей.

Сонник Лоффа

Собака уві сні — символ міцної дружби, яку ви маєте. Однак сновидіння про собак можуть мати і негативне забарвлення. Дикий собака символізує переживання з приводу складної ситуації, з якої ви не можете знайти вихід. Також чотирилапий улюбленець може знаменувати недоброзичливців, у чиїй вірності та щирості ви вже давно сумніваєтесь. Собаки можуть наснитися і тоді, коли в реальному житті сталася неприємна зустріч із ким-небудь.

Сонник Нострадамуса

Бездомний собака уві сні — попередження про те, що в один момент можна втратити все, що заробили. Великий білий собака віщує погіршення рівня життя. Якщо уві сні ви побачили і змію, і собаку, то це означає, що наяву вступите у союз, який буде міцним і продуктивним.

Езотеричний сонник

Ласкавий і доброзичливий собака уві сні — до нових приємних знайомств, злий — до сварки з близькими людьми. Якщо побачили уві сні білого собаку, чекайте запаморочливого успіху, який допоможуть досягти друзі. Великий і страшний собака символізує хворобу когось близького, укус собаки — довгу сварку.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, що віщує уві сні змія та корова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності