До чого сниться змія: що віщує сон про плазуна

смугаста змія

Попри те, що багато людей бояться змій, не завжди такий сон означає негативну подію

Не завжди сни бувають позитивними, особливо тоді, коли вам сняться плазуни. LVIV.MEDIA зібрало інформацію у різних сонниках, до чого може снитися змія чи вуж.

До чого сниться змія жінкам

Сон про змій означає переживання за дітей, їхню безпеку та майбутнє. Можливо, жінці пропонують відмовитися від стосунків із чоловіком заради його ж блага. Але це тільки привід, щоб посварити закоханих. Бути укушеним мертвою змією для жінки за сонником Густава Міллера означає, що вона страждатиме через лицемірство рідної людини. Якщо жінка чує шипіння змії, але не бачите її, то, як каже сонник Менегетті, на неї чекає обман і зрада близьких людей. Якщо змії заворожили жінку, позбавили її волі та здатності діяти, то сонник Девіда Лоффа стверджує, що сон віщує захист з боку впливових друзів і закону.

Якщо вам приснилося, що змія приповзла у будинок — це віщує плітки про вас.

Інші трактування сну, у якому є змія:

  • укус мертвої змії — знак інтриг, ознака зради близьким другом;
  • бути завороженою рептиліями — утиск, вирішити який допоможуть друзі;
  • плазун у сновидінні вагітної — до гарного самопочуття;
  • для незаміжньої дівчини — щасливий шлюб.

До чого сниться змія чоловікам

За сонником Зигмунда Фрейда сон має сексуальний підтекст, бо змія — це фалічний символ. Чоловік, якому сниться такий сон, має сильну потенцію і міцне сексуальне здоров'я. Бачити змію на дружині або за пазухою означає швидку появу в родині дитини.

Якщо чоловік бачить змію, що згорнулася кільцем, на нього чекають випробування, наближається небезпечний час. Якщо змія розвернулася і готується до стрибка, то в житті сплячого з'явиться вдалий момент для прориву.

Чоловік бачить змію у своєму ліжку — до зради і підлості коханої жінки, вважає Ібн Сін, автор ісламського сонника. Він же вважав змію символом багатого і могутнього ворога, якого слід побоюватися. Якщо чоловік купається з рептиліями, то, згідно з трактуванням сонника медіума міс Хассе, на нього чекає радість, щастя й удача.

Сонник Ванги

Отруйна змія, на думку Ванги, дуже сильний противник у житті, здатний зруйнувати плани. Він підступний і навряд чи дасть слабину, піде до кінця. Якщо змія гігантських розмірів, то небезпека загрожує всьому людству.

Неотруйна змія — це символ швидкої перемоги в потужному протистоянні з противником, вважала Ванга. Попри боротьбу, підсумок сприятливий для сновидця. Противник покарає сам себе, бо підлість обернеться проти нього.

Сонник Фрейда

Змія, яка хоче вкусити, на думку психоаналітика Зигмунда Фрейда, віщує зраду партнера і говорить про спільну незадоволеність пари. У житті з'являться нові романтичні знайомства, флірт і пристрасть, або зміцняться стосунки з партнером.

Сонник Лоффа

Для християн змія — небезпека спокуси, для східних людей — нескінченна мудрість. Якщо ви дотримуєтеся християнського уявлення, змій вкаже на конкретну людину-спокусника. Якщо ви бачите, як тримаєте плазуна в руці — вам доступне джерело мудрості. Змія скидає шкіру — на вас чекає оновлення на фізичному та духовному рівні. Зверніть увагу на відчуття.

Якщо ви відчуваєте сильний страх, сон говорить про руйнування, що загрожують. Негативне ставлення пов'язане зі страхом людини перед зміїною отрутою.

Сонник Міллера

Якщо сниться, що змія намагається вкусити за руку, це віщує удар ворогів. Вони знайшли пролом в обороні і готові вразити сновидця, слід бути обережним, рекомендує Густав Міллер. Убити змію означає, що сил, щоб здобути перемогу над ворогами, у сплячого більш ніж достатньо. За ним успіх і процвітання.

Бачити, як змія вжалила іншого — великий ризик образити близьку людину. Якщо ж змія загрожує, але сплячому вдалося захиститися від неї і допомогти іншим, то і в житті він переможе зло.

Сонник Нострадамуса

За сонником Нострадамуса, чорна змія віщує небезпеку, зло і втрати. Якщо змія ще й дуже велика, сон попереджає про велике зло, яке насувається на сновидця і змінить його життя. Якщо це біблійний змій, то він символізує лукавство, зло і гріхопадіння. Змія з кількома головами — великий обман.

Езотеричний сонник

З точки зору езотерики, рептилія уві сні — це жінка, негативно налаштована щодо сновидця. Укус — підступи, нападки, удари з її боку, спроби нашкодити.

Убивство змії — ви зможете впоратися з ситуацією, позбудетеся ворога, відновите своє чесне ім'я.

Вуж сниться — значить ви ставитеся до когось з упередженістю. Вам потрібно подолати свою неприязнь і стосунки з цією людиною переростуть у міцну дружбу. Якщо вам наснилося, що вас вкусив вуж — це до розчарування в людині, до якої у вас була довіра. Бачити уві сні дитину, яка грається з вужем - значить, що ви відчуваєте занепокоєння за неї. Годувати вужа за сонником Астромеридіана — до набуття багатства. Вбивати вужів уві сні віщує небезпеку і нещастя.

В який день тижня наснилася змія

Якщо змія приснилася:

  • з понеділка на вівторок — чекайте підступність колег;
  • з вівторка на середу — потрясіння в особистому житті;
  • з середи на четвер — небажані витрати;
  • з четверга на п’ятницю — зміна професійної діяльності;
  • з п’ятниці на суботу — любовні інтриги;
  • з суботи на неділю— роман на стороні;
  • з неділі на понеділок — зрада коханого.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало до чого сниться вагітність.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності