До чого сниться колишній чи коханий хлопець

чоловік у кепці

Чим більше деталей про сон ви пам’ятаєте — тим краще

Якій жінці хоч раз у житті не снився коханий чи колишній хлопець. LVIV.MEDIA розбирається що віщує таке сновидіння та що означає, коли партнер хоче повернутися.

До чого сниться хлопець жінкам

Якщо коханий уві сні відображає задоволеність вашим оточенням — вас немає претензій до близьких, вам комфортно спілкуватися з ними і вирішувати спільні справи. Цінуйте такий стан справ і постарайтеся, щоб він зберігався якомога довше.

До чого сниться колишній хлопець, який хоче повернутися? Якщо ви не горите палким бажанням повернути стосунки з ним, щоб знову все стало таким самим, як колись, то сонник пише, що є ймовірність, що так і станеться наяву. Посилюється значення і тоді, якщо ви прогнали самі його або він пристрасно закоханий, але боїться знову почути відмову

Сонник Ванги

Сновидіння, в якому з'явився хлопець, Ванга трактувала так: хлопець не виявляє почуттів, ігнорує, дуже холодний — у реальності стосунки покращаться. Такий сон гарантує, що кохання стане міцнішим.

Сон, у якому побачили колишнього хлопця натякає на те, що дівчина все ще страждає за ним.

Сонник Міллера

Згадайте, в якій ситуації ви побачили дорогого вам чоловіка. Якщо ви цілувалися в темряві, то ви або ваші стосунки стануть об'єктом пліток, ви зіткнетеся з осудом. А ось якщо поцілунок відбувався при світлі, тоді вам нема чого хвилюватися — значить, у справах і в стосунках все буде добре.

Не варто переживати, коли симпатичний вам хлопець сниться з іншою жінкою: наяву немає жодних приводів для ревнощів. Якщо ж ви побачили безпосередньо момент зради, задумайтеся чи не зловживає ваш обранець вашою довірою та прихильністю до нього.

Чоловік гарантовано використовує вас у корисливих цілях, якщо вам присниться, як він дарує вам свою фотографію. Якщо ж він піднесе вам дорогий подарунок, ваш шлюб буде щасливим і в матеріальному, і в духовному плані. Аналогічне тлумачення має сон, у якому ви вирушите з коханим на прогулянку.

Сонник Фрейда

Поцілунок уві сні з незнайомим хлопцем, до якого дівчина відчуває симпатію, віщує швидке знайомство. Тільки в реальності ці стосунки будуть залежними, і ні до чого доброго не приведуть: хлопець використовуватиме дівчину у своїх цілях.

Ось ще кілька трактувань сну про хлопця за Фрейдом:

  • бачити уві сні дуже красивого хлопця — до тривалої затримки виконання заповітного бажання;
  • бачити незнайомого оголеного хлопця — ризик небезпеки і важкої хвороби;
  • займатися сексом з колишнім хлопцем — до конфліктів з близькими людьми.

Сонник Лоффа

Сам факт сну про дорогу серцю людину не має жодного значення: те, що жінці сниться коханий — це природно і логічно. А ось деталі сну допоможуть зрозуміти приховану інформацію психологічного характеру або спрогнозують, як розвиватимуться стосунки далі.

Найчастіше сюжет сну про хлопця, який подобається, негативний, що легко пояснити — це у вас говорять душевні муки, власництво і ревнощі. Що гірше коханий поводиться уві сні (відкрито зраджує, готується до весілля з іншою жінкою), то міцнішими його почуття будуть наяву. А ось байдужість вказує на байдужість наяву.

Про ризик припинити спілкування сигналізує сон, у якому ви в прямому сенсі губите хлопця під час прогулянки лісом або подорожі, в якійсь будівлі. Що довше тривали пошуки, то більший ризик розставання.

Пролити світло на ваші взаємини допоможе сон, у якому ви розмовляєте. Якщо коханий злиться так, що його обличчя червоніє, значить, у чомусь ви нечесні перед ним і у вас прокинулося почуття провини. Спілкування телефоном свідчить, що або між вами немає духовної близькості, або ви навмисно віддаляєтеся. Підтвердження цьому — дзвінок від хлопця заважає вам або дратує.

Сонник Нострадамуса

Нострадамус же вважав, що бачити уві сні розставання з хлопцем - до добра. Якщо жінці сниться, що її партнер проводить час з іншою, цілує її та обіймає, в цьому теж немає нічого страшного. Після такого сну життя заграє яскравими фарбами, зміниться на краще. Якщо дівчина у стосунках, то зв'язок з коханим стане міцнішим, якщо ні, то суджений зустрінеться.

Езотеричний сонник

Езотерики виділяють три типи сновидінь про закоханість: ви можете відчувати почуття до незнайомої людини, до когось зі своїх близьких або до нинішнього партнера. Їх об'єднує одна спільна риса — всі вони говорять про якусь незадоволеність, незавершеність.

Якщо розбирати більш детально, то в першому випадку йдеться про нестачу емоцій (важливий момент — не виливайте свої внутрішні проблеми на оточення). Друга ситуація вказує на те, що ви придумали собі ідеальний образ принца. У вашому оточенні є людина з такими рисами, але ви її розгледіти не зуміли. Третій варіант сну нагадує про давні проблеми у стосунках. Щоб не розчаруватися потім, почніть вирішувати їх уже зараз.

В який день тижня наснилося весілля

Якщо з понеділка на вівторок наснився знайомий хлопець або новий коханий, то він думає про вас щомиті і дуже зацікавлений у стосунках. Чекайте на запрошення на романтичне побачення. Якщо сниться незнайомий хлопець, то саме він або хтось дуже схожий на нього стане новим коханим.

Сни у вівторок віщують неприємності. Побачити уві сні свого хлопця — до сварок, зрад і неприємностей. Якщо сниться новий хлопець, який залицяється до дівчини, то в реальності зустрінете корисливу людину. Нічний кошмар, у якому фігурує невідомий хлопець, попереджає про появу нав'язливого шанувальника.

Сни у середу вважаються порожніми, їм не надають особливого значення. Тільки якщо хлопець насниться вдень, тоді це хороший знак.

Сни у четверг розповідають про минуле. Якщо наснився колишній хлопець, значить, все ще не відпустили минулий зв'язок і переживаєте втрату. Якщо наснився коханий хлопець і вдалося чітко розгледіти риси його обличчя, то в реальному житті є ризик випробувань для пари.

У п'ятницю сняться віщі сни. Побачити коханого дуже яскраво - його почуття сильні та непорушні. Гуляти і цілуватися з хлопцем — очікуйте запрошення на романтичне побачення.

Суботні сни не збуваються. Якщо наснилася сварка з хлопцем, треба провести аналіз стосунків і поговорити по душах.

Сни в неділю віщають про майбутніх кавалерів. Якщо наснився приємний незнайомець, то чекайте на зустріч. Якщо коханий образив уві сні, то в реальності піднесе подарунок.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, до чого сниться весілля жінкам та чоловікам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності