До чого сниться весілля жінкам та чоловікам: різні трактування

молодята

LVIV.MEDIA зібрало пояснення сновидіння у популярних сонниках

Весілля — радісна подія у житті кожного. Однак навіть одруженим воно може наснитися.

Розповідаємо до чого може снитися власне чи чуже весілля та чи віщує сон щось важливе.

До чого сниться весілля жінкам

Такий сон дає зрозуміти жінкам, що пора перестати поспішати і створювати в житті метушню. Займайтеся тільки тим, чим хочете, і тим, що для вас справді важливо.

Якщо наснився шлюб із дорослим чоловіком, який набагато вас старший — проблеми зі здоров'ям. Ні, вони не будуть серйозними, сильно переживати не потрібно, але це все одно позначиться на самопочутті.

Якщо ваш вибір уві сні не підтримали батьки, то чекайте того, що в реальності вони так само вчинять. Якщо ви самі не особливо любите свого нареченого, то розчарування не минути. Таке пророцтво не поширюється на тих дівчат, хто вже давно щасливий у шлюбі, для них такий сон несе тільки щастя і радість.

З друзями можуть виникнути проблеми, якщо в ньому ви побачили свого чоловіка, який пройшов на святі повз вас і подивився з презирством.

Стався будь-який нещасний випадок під час весілля — будуть страждання. Це символ жалоби, який приніс хтось із гостей, який не зовсім радий вашому щастю і весіллю.

Сон про вінчання, що пройшло таємно — репутація постраждає репутація. Найімовірніше навіть з вашої вини.

До чого сниться весілля чоловікам

Якщо говорити про чоловіків, то вони своє весілля бачать уві сні тільки якщо в житті стосунки в його родині різко погіршуються.

Власне одруження:

  • для самотнього хлопця — обман, туга, неможливість знайти відповідного партнера;
  • для одруженого — шлюб перебуває під загрозою, можливі зради, розлучення;
  • для розлученого або вдівця — доведеться плакати.

Сонник Ванги

Ванга розповідала, що якщо ви побачили уві сні весілля циган, то вас неодмінно наздожене щастя, сприятливі звістки та добрі люди на життєвій дорозі. Скоро з'явиться ваше кохання, з яким ви будете щасливі до кінця своїх днів.

Циганське весілля відоме своєю рідкістю в сновидіннях, тому, щоб не пропустити найважливіше, вам необхідно запам'ятати все, що ви побачили.

Якщо наснилося, що розбили келих на весіллі, то стосунки будуть довгими та вірними.

Схопили букет — ваше весілля не за горами. Купуйте сукню і чекайте гостей на порозі. Також можливо, якщо у вас у реальності поки що немає хлопця, зовсім скоро ви його знайдете і відчуєте найчистіші та найвідвертіші почуття.

Каблучка або пропозиція уві сні — весілля або зустріч з коханим.

Отримали зізнання в коханні — з'явиться таємний шанувальник.

Сонник Міллера

Одруження можна поділити на дві рівні групи, які мають протилежне значення: в одному випадку, йдеться про радощі або задоволення (але тільки в тому разі, якщо всі гості були одягнені в біле або світле вбрання), і в іншому — пригніченість і печаль (чорний колір вбрання або всі темні відтінки).

Сонник Фрейда

Для молодих людей, які не мали ще сексуального досвіду, весілля уві сні означає їхній страх перед першим разом статевого акту.

Сонник Фрейда пояснює, що якщо ви побачили весілля, а якщо бути точніше, то весільну сукню, яку наречена надягає на урочистість — це є символом тіла дівчини в оголеному вигляді. Якщо ж наречена показала уві сні сукню комусь із друзів чи родичів — вона любить і пишається своїм тілом, адже вважає його найкращим та досконалим.

Якщо ви побачили уві сні чуже весілля — чекайте на приємні новини, вони можуть бути і не пов'язані з вами, але все ж таки ви будете їх учасником.

Якщо сниться своє весілля, чекайте на сюрприз у житті. Поставтеся до нього з розумінням і самі здогадайтеся що воно означає.

Сонник Лоффа

Найімовірніше, такий сон просто відображає ваші бажання і думки. В інших випадках сон дає зрозуміти, що ви берете на себе занадто багато, не варто переоцінювати свої здібності. Якщо у вас є якась важлива справа, то подумайте, чи є у вас сили на неї. Згадайте свій сон, можливо там ви і знайдете підказки. Усе залежить від деталей сну.

Наприклад, якщо свято пройшло добре, то рухайтеся впевнено вперед і нічого не бійтеся. В іншому випадку, якщо сон закінчився на негативній ноті, то важливо розібратися в ситуації і зважити всі деталі та рішення.

Побачили уві сні весільний кортеж — очікується поліпшення здоров'я.

Якщо уві сні ви не сяєте від щастя і веселощів, то варто переглянути всі свої справи, які стоять у планах на найближчий час. Можливо, зовсім скоро вам будуть нав'язувати якісь справи, а вони стануть для вас важким тягарем.

Побачили уві сні обручки обручки? На вас чекає контракт, який вимагатиме всіх ваших сил і великої кількості вкладень.

Сонник Нострадамуса

Великий віщун вважав весілля гарною подією, а побачити його уві сні чудовою ознакою. Так, якщо ви сидите на чолі столу з нареченою — на вас чекає фінансовий успіх або кар'єрне зростання. Тлумачення снів про наречену за Нострадамусом трактує сон як провісник несподіваного презенту. Також не виключено, що ви зустрінете своє єдине та велике кохання. Причому, це стосується як жінок, так і чоловіків.

А ось для дівчат побачити себе в образі нареченої означає великі перспективи попереду. Ви точно вирішите ті завдання, які необхідно. Якщо ви бачите уві сні весілля близьких родичів, то на брата, сестру або дітей, чиє весілля наснилося, чекає щасливе довголіття і відмінне здоров'я.

Езотеричний сонник

На значення сну впливає сімейний стан, у якому людина перебуває наяву. Самотнім людям сон обіцяє тугу, обман, труднощі в пошуку другої половинки. Тим, хто перебуває у шлюбі, варто задуматися — над стосунками нависла загроза. Це може бути як зрада, так і ризик залишитися на самоті через суспільні потрясіння. У розлучених або овдовілих людей з'явиться причина для сліз.

Побачили, як одружуються інші люди — візьмете участь у громадських справах. Не були присутні, але бачили тих, хто одружується збоку — неприємні події у вашому місті не торкнуться вас, але змусять засмутитися. Бути гостем — погані події торкнуться вас безпосередньо.

В який день тижня наснилося весілля

Якщо весілля приснилося:

  • з неділі на понеділок — сни збуваються вкрай рідко, тому якщо весілля і відбудеться, то нескоро;
  • з понеділка на вівторок — отримання звісток про удачу в справах.
  • з вівторка на середу — сни збуваються, якщо вони наснилися до опівночі.
  • з середи на четверг — скоро знайдете вихід із неприємних обставин.
  • з четверга на п'ятницю — незаміжня дівчина, що обвінчалася уві сні, скоро може стати заміжньою наяву;
  • з п'ятниці на суботу збуваються сни, що наснилися ближче до ранку;
  • з суботи на неділю застерігають про небезпеку, пов'язану з укладенням шлюбу;

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало до чого сниться вагітність.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності