До чого сниться риба та чи принесе таке сновидіння вдачу

багато риби

Пояснюємо до чого сниться мертва та тухла риба та чи може це бути поганим знаком

Одним з найпопулярніших снів, які бачать люди є риба. LVIV.MEDIA розповідає чи пророкує вдачу сон, у якому побачили рибу.

До чого сниться риба жінкам

Жінці подібні видіння обіцяють спокійне й затишне сімейне життя. Вагітній — до насолод, добрих звісток. Незаміжній сон пророкує швидке побачення з судженим або ж заручини.

Згідно з деякими сонниками, бачити уві сні рибу для жінки означає серйозні випробування, через які потрібно пройти, щоб домогтися успіху. Труднощів у справах і безлічі перешкод на своєму шляху варто очікувати, якщо уві сні ви побачили, як риба все ніяк не дається вам у руки. Якщо ж ви нарешті спіймали її — чекайте позитивного вирішення своїх планів.

Велика риба у водоймі уві сні в повний місяць говорить про те, що ваша заповітна мрія буде здійснена. Цей сон під час спадання Місяця означає, що потрібно не перейматися і не переживати про справи, вони вирішаться самі собою. Якщо велика риба насниться під час зростального Місяця — на вас чекає велика радість і успіх на всіх фронтах життя.

До чого сниться риба чоловікам

Чоловікові сниться риба — до ділової поїздки, повної нових вражень. Також можливе отримання грошей. Ще цей сон обіцяє виникнення непростих завдань, які вдасться успішно вирішити і насолодитися визнанням досягнень.

Інші значення риби уві сні для чоловіка:

  • чистити свіжу рибу від луски — до виконання рутинної роботи;
  • потрошити — до важкої фізичної праці;
  • різати на шматки — до поділу майна.

Сонник Ванги

Хороший знак, коли вам сниться риба, яка плаває в чистій, прозорій воді. Такий сон обіцяє радості, вдалі повороти долі. Мертва риба уві сні обіцяє прикрощі та віщує втрати. Якщо жива риба сниться юній особі — на неї чекає щасливе кохання. Ловити і зловити рибу — ознака серйозних випробувань, які ви зумієте стійко перенести, якщо збережете присутність духу.

Якщо ви тільки спостерігаєте за рибним ловом, такий сон обіцяє вам приплив енергії та вміле використання сприятливих обставин. Якщо побачите, що нічого не зловили і йдете з річки з порожніми руками — сон попереджає вас про суєтність бажань. Якщо ви йдете на рибний ринок, то наяву на вас чекає достаток і радість.

Бачити рибальську сітку — сон, що обіцяє придбання, але якщо сітка рвана, то можливі прикрі засмучення. Якщо уві сні ви берете в руки рибальські гачки, то цей сон нагадує, що є всі підстави для того, щоб самому зробити свою долю.

Сонник Фрейда

Якщо снилося, як ви ловили рибу, значить, у реальному житті насилу можете відключитися від думок про поточні справи під час занять коханням. А це, своєю чергою, веде до того, що ви не можете розслабитися до кінця й отримати (так само як і принести) задоволення. Хоча б на деякий час забудьте про всі проблеми і негаразди, які присутні у вашому житті, і віддайтеся коханню.

В іншому випадку ви ризикуєте стати сексуально неповноцінною особистістю в найкоротші терміни, оскільки, не вміючи до кінця віддаватися і розслаблятися, ви тим самим сильно підриваєте можливості власного організму.

Пригощатися уві сні рибою чоловікові — сон свідчить про те, що вас ніякне хвилює, що відчуває партнерка і як доставити їй максимальне задоволення. Головне для вас — задоволення власних інстинктів.

Ловити уві сні рибу і нічого не зловити — це свідчить про те, що в реальному житті ви підсвідомо боїтеся зганьбитися в ліжку. Можливо, що виною цих страхів треба вважати невдалу першу спробу сексуального досвіду.

Сонник Лоффа

Риба уві сні — це символ бажання знайти кошти, які допоможуть задовольнити всі потреби. Також вона може віщувати швидку подорож.

Сонник Міллера

Побачити уві сні мертву рибу — до бід і втрати. Однак, якщо вона плаває в чистій воді, то це обіцяє раптові приємні сюрпризи. Якщо уві сні ви опинилися біля рибного прилавка, то чекайте на надходження прибутку і радості. Тих, хто уві сні зловив рибу, чекає успішне завершення етапу випробувань. Важливо враховувати й те, як ви ловили рибу. Якщо за допомогою снастей, тоді на вас чекає добробут.

Рибальські гачки в руках — це підказка до того, як ви повинні влаштувати своє життя.

Сонник Нострадамуса

Нострадамус тлумачив сни про риб у негативному ключі. За його сонником вони не віщують нічого, крім нестабільності, труднощів, подвійності. Якщо риба падає з неба - це до екологічної катастрофи.

Тухла риба уві сні — символ чуток, які зіпсують ваші стосунки з кимось із близьких людей. Багато риби — можливо, в реальному житті варто покладатися не на долю, а на власні сили, щоб не втратити свій шанс. Якщо уві сні ви ловили рибу, то це може означати, що наяву перебуваєте у пошуку вирішення складної ситуації.

Їсти уві сні смажену рибу — до несподіваних, але хороших новин. Якщо уві сні було три риби, то чекайте прихід щастя у своє життя.

Езотеричний сонник

Якщо уві сні ви їсте рибу, то це може бути символом того, що наяву ви жадаєте успіху і, можливо, скоро його досягнете. Чищення риби — до невдач. Небажану вагітність і проблеми з дітьми обіцяє сон, в якому ви дивитесь на рибу. Ловля риби уві сні говорить про те, що в реальному житті потрібно придивитися до свого найближчого оточення, можливо, в ньому є ті, хто хоче заволодіти вашим майном.

В який день тижня наснилася риба

Якщо риба приснилася:

  • у понеділок свіжа риба сниться до подолання перешкод на шляху до мети;
  • у вівторок — до небажання виконувати чужі обов'язки на роботі;
  • у середу — до збільшення окладу;
  • у четвер — до вечірки з друзями;
  • у п'ятницю — до підвищеної уваги з боку колег;
  • у суботу — до роману під час відрядження;
  • у неділю — до розставання з коханою людиною.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, до чого може снитися змія. Попри те, що багато людей бояться плазунів, не завжди такий сон означає негативну подію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності