До чого сниться кров з носа та рани: пояснення сонників

кров з пальця

LVIV.MEDIA розповідає чому може снитися кров вагітній та чи принесе це вдачу

Періодично людям, які бачать сни, можуть снитися неприємні та подекуди навіть погані сни. Проте, такі сновидіння не завжди віщують проблеми. Розбираємося до чого може снитися чужа та власна кров.

До чого сниться кров жінкам

Кров з рота, яка наснилася жінкам, може віщувати конфліктні ситуації, які виникнуть на ґрунті майнових питань. Якщо жінці сняться місячні, найімовірніше, на неї чекає розставання з чоловіком і супроводжуватися воно може скандалом.

Якщо сняться ноги у крові, це означає, що у вашому житті накопичилося багато незакінчених справ, які необхідно розв'язати якнайшвидше. Однак поспішати не варто, успіх у завершенні багато в чому залежатиме від зваженого підходу. У деяких випадках такий сон тлумачиться як наближення великої удачі, проте шлях до неї буде важкий.

До чого сниться кров чоловікам

Чоловіку бачити кров — до переживань, пов'язаних із майбутнім. Свідчити таке сновидіння може про те, що він сумує за близькими, і не виключено, що скоро отримає від них довгоочікувану звістку.

Якщо чоловікові сниться його власна кров, сонники свідчать, що на нього чекають позитивні зміни. Якщо наснилося, що він її здавав з медичною метою, значить, у недалекому майбутньому він значно поліпшить своє фінансове становище. Не виключено, що йому вдасться заробити хороші статки.

Бачити кровотечу з носа — слід більше уваги приділити своєму життю. Підсвідомість натякає, що чоловік не помічає власних проблем та захоплений чужими. Причина може критися в бажанні здаватися краще, ніж є насправді.

Сонник Ванги

Якщо сновидець побачив, що кров ллється з рани, а сплячий намагається її зупинити, значить, він досі не може прийняти втрату людини, якої вже немає.

Ванга трактувала сни про кров на одязі як попередження про те, що хтось із близького оточення зробить дії, через які постраждає репутація сплячого.

Якщо ви уві сні поранили недоброзичливця до крові, це означає, що сплячому не слід брати участь у конфлікті, що виник між родичами, це може обернутися проти нього ж.

Про те, до чого сниться пити кров, якщо спочатку сновидець збирався попити води, Ванга говорила, що це ознака прокляття. Сплячому слід помолитися, щоб його гріхи були йому прощені, інакше є ризик, що він не буде щасливим. Помолитися варто і про те, щоб були прощені гріхи і його предків, оскільки є ймовірність, що він за них відповідає.

Сонник Міллера

Кров, що ллється з рани — ознака погіршення стану здоров'я, неприємностей, невдач, які будуть переслідувати в справах.

Про те, до чого сниться, що пішли місячні, жінці, яка нещодавно вийшла заміж, Міллер мав більш позитивну думку. Він вважав, що такий сон віщує швидку вагітність.

Бачити кров на своїх руках — до невдач, які чекають на сплячого. Їм можна запобігти, якщо він вчасно розв’яже проблеми, які з'явилися вже зараз.

Вагітній кров сниться до появи прихованих ворогів, які спробують перешкодити побудувати кар'єру.

Сонник Фрейда

Психоаналітик вважав, що кров є ознакою того, що сплячий приділяє багато уваги інтимному життю. Сонник свідчить, що у багатьох із тих, хто бачить такі сновидіння, багато сексуальних контактів. І чим більшу її кількість сплячий бачив у сновидінні, тим більше у нього сексуальних партнерів.

Сонник Лоффа

Кров трактується негативно як символ фізичного, матеріального і морального виснаження, навіть смерті. Виняток становить лише кров ворога, що наснилася — вона обіцяє беззаперечну перемогу.

Сонник Нострадамуса

Якщо ви уві сні стікаєте кров’ю — це до туги, смутку, відчуття самотності, але це буде тимчасова хандра, яка швидко мине.

Про те, до чого сниться чужа кров, пролита сновидцем, Нострадамус говорив, що сплячому слід бути обачнішим, серйознішим, уважнішим. Такий сон попереджає, що він може вчинити легковажно під час ухвалення важливого рішення.

Побачити близьку людину, що стікає кров'ю — ознака того, що стосунки з родичами або друзями можуть погіршитися. Не виключено, що причина конфлікту полягатиме в егоїзмі, складному характері сплячого.

Якщо в сновидінні нею була залита вся земля, значить, на сплячого чекають випробування, які йому доведеться подолати, знайшовши в собі сили.

Говорячи, до чого сниться кров на самому сплячому, Нострадамус стверджував, що йому слід чекати новин від родичів. Але хорошими вони будуть чи поганими, він не уточнював.

Езотеричний сонник

Власна кров уві сні попереджає про різні проблеми з родичами. Чужа прогнозує стихійні лиха, які вас обійдуть стороною.

В який день тижня наснилася кров

Якщо кров сниться:

  • у понеділок — до переживань за здоров'я близької людини;
  • у вівторок — до отримання вигідної пропозиції;
  • у середу — до зустрічі зі старим знайомим;
  • у четвер — до емоційного вигорання;
  • у п'ятницю — до негативної події;
  • у суботу — до невпевненості у власній привабливості;
  • у неділю — до візиту непроханих гостей.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, що чому може снитися колишній чи коханий хлопець та що таке сновидіння може означати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності