До чого сниться корова та стадо тварин

корова

Розповідаємо, що віщує мертва або вагітна корова уві сні

Корова може наснитися за різних обставин та навіть різнокольорова. Що віщує цей сон, читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

До чого сниться корова жінкам

Незаміжній жінці такий сон обіцяє зустріч із майбутнім чоловіком. Заміжній жінці подібне сновидіння обіцяє щастя, мир і гармонію в родині, вагітній — легкі пологи. Сон, у якому жінка побачила, як померла корова, віщує поганий настрій.

Сон про білу корову обіцяє удачу в справах, чорну — печаль, руду — досягнення поставленої мети. Мертва корова сниться до нещастя та поганих новин. Також подібне сновидіння віщує конфлікти з близькими людьми і неприємності на роботі.

Корова в будинку або квартирі сниться до того, що слід чекати на візит батьків або багатих родичів. Корова в сараї або хліві — до батьків або родичів наносити візит доведеться вже вам.

До чого сниться корова чоловікам

Чоловікам парнокопитна сниться здебільшого, щоб підтвердити або спростувати ефективність обраної стратегії в справах:

  • товста — займана посада принесе добробут;
  • вагітна — результат буде відповідати запланованому;
  • різати — до ризику;
  • обробляти — доведеться ділитися прибутком;
  • приймати або спостерігати пологи — до отримання доходу з несподіваного джерела.

Сонник Ванги

Ясновидиця вважала, що сновидцю належить успішно подолати перешкоди на шляху до мети, але битва за місце під сонцем буде серйозною. У Ванги сон про корову також означає таке:

  • корова телиться — до гарного врожаю і добробуту;
  • женеться за сплячим або виглядає хворою, травмованою — ризик конфлікту з близькими людьми;
  • піклуватися або милуватися коровою — підвищення рівня достатку в родині;
  • сниться дика корова — чоловік матиме гарну дружину.

Стадо сниться до гармонії в сім'ї, а доїти корову уві сні, кататися на ній, гладити та торкатися рогів — означає покращувати своє життя, позбутися проблем, розбагатіти й стати здоровішими.

Сонник Міллера

На думку психолога, такий сон змусить задуматися про те, чи все правильно йде в житті сплячого. Як знак хорошого життя та того, що немає проблем з грошима, роботою і стосунками, сняться красиві, здорові, огрядні тварини. За будь-яких ускладнень сняться замучені, худі, нещасні тварини. Цей сон-попередження радить поміняти звички, роботу і погляд на життя.

У Міллера є ще такі трактування: власна корова сниться до зростання добробуту. Гнати стадо корів — сновидець у небезпеці, стадо корів біжить — прорив у роботі, підвищення на посаді та зарплаті. Якщо стадо хаотично кидається, в кар'єрі настануть не найкращі часи. Подбайте про те, щоб не втратити напрацьовані досягнення та авторитет.

Сонник Фрейда

Сон означає потребу в материнстві, бажання завести дитину, потребу в побудові міцної та щасливої сім'ї. Фрейд вважав, що такий сон необхідно тлумачити так: велика корова — серйозна покупка, хвора, змарніла. Корова пасеться — вечірка в колі друзів. Якщо корова просто стоїть в очікуванні господаря, на сновидця чекає важка праця. Потрібно зібрати в кулак волю і всі ресурси, щоб досягти успіху і досягти поставлених цілей.

Сонник Лоффа

Якщо ж сниться корова або бик — це образ авторитарного чоловіка або жінки. Зрозуміти, хто саме так впливає на сновидця, допоможе детальний аналіз сновидіння. У соннику Лоффа представлені такі тлумачення: корова поруч із биком — гармонія в сім'ї та домі, а корова на прив'язі — сильні конкуренти. Народження теляти — поповнення в родині. Якщо тварина уві сні б'є людину, є ризик отримати травму. Незаміжній жінці сон за участю корови або бика віщує зустріч із майбутнім чоловіком.

Сонник Нострадамуса

Провидець вважав, що образ худорлявої корови уві сні означає зниження в заробітній платі та посаді. Це провісник серйозних турбот, клопоту і змін у побуті. Ностардамус вважав, що сон тлумачиться так: корова з крилами — символ відродження і нового етапу в житті. Приборкувати корову — складний етап у житті, потрібна зупинка і відпочинок. Тягнути корову, яка чинить опір— сильний ворог.

Езотеричний сонник

Сон про корову символізує перевтілення. Вам не можна упустити цей сприятливий момент. Доїти тварину — сон говорить про те, що доля надасть вам можливість отримати від цього життя все, про що ви тільки могли мріяти.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, до чого сниться кров з носа та рани.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності