• Головна
  • Війна
  • Командир батальйону “Цунамі“ та ексзаступник мера загинули під час ракетної атаки по Одесі

Командир батальйону “Цунамі“ та ексзаступник мера загинули під час ракетної атаки по Одесі

Фото Олександра Гостіщева та Сергія Тетюхіна

Загинули Олександр Гостіщев та Сергій Тетюхін

У п’ятницю, 15 березня росіяни атакували Одесу ракетами. Внаслідок удару загинули щонайменше 16 людей, серед них — командир батальйону “Цунамі“ Олександр Гостіщев та ексзаступник мера Одеси Сергій Тетюхін. Про загибель чоловіків повідомив голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

41-річний Олександр Гостіщев родом з Дніпропетровщини. З 2015 по 2017 рік він очолював Жовківське відділення Головного управління Національної поліції у Львівській області. У 2021 році він став заступником начальника поліції Одещини, а після початку повномасштабного вторгнення приєднався до батальйону “Цунамі“ та став його командиром.

Сергій Тетюхін до осені 2023 року був заступником мера Одеси. Після свого звільнення з міськради мобілізувався до лав Збройних сил України.

Також під час ворожого ракетного обстрілу загинув Дмитро Абраменко. Він був заступником начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області, та згодом, після початку повномасштабного вторгнення, вступив до батальйону “Цунамі”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності