• Головна
  • Війна
  • Рідні впізнали українських полонених, розстріляних росіянами в Авдіївці

Рідні впізнали українських полонених, розстріляних росіянами в Авдіївці

Рідні впізнали українських полонених, розстріляних росіянами в Авдіївці

Про долю ще трьох військових поки що нічого не відомо

Журналіст Юрій Бутусов оприлюднив прізвища українських військовослужбовців 110-ї механізованої бригади, які загинули в Авдіївці. Воїни захищали опорний пункт “Зеніт”, отримали поранення і, потрапивши в полон до росіян, були розстріляні ними.

За словами журналіста, ці поранені не могли пересуватись самостійно, засоби евакуації для їх вивозу були відсутні. Через повне оточення “Зеніту” якась техніка проїхати для евакуації не змогла.

16 лютого росіяни оприлюднили відео загиблих українських військових на опорному пункті “Зеніт”. Тіла були звалені у воду. Родичі упізнали серед загиблих трьох військових, яких залишили пораненими на «Зеніті”: Георгія Павлова, Андрія Дубницького, Івана Житника”, — написав Бутусов.

Таким чином, російські військові розстріляли безпомічних неозброєних поранених, яких захопили у полон і які не могли пересуватись. Про долю трьох інших поранених, які потрапили у полон на «Зеніті», поки що нічого не відомо. Впізнати усі тіла на російському відео неможливо, зазначив журналіст.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності