• Головна
  • Війна
  • Сили оборони відійшли з Авдіївки на підготовлені позиції

Сили оборони відійшли з Авдіївки на підготовлені позиції

Фото 580 МпБр ім. Виговського

Противник мав перевагу десять до одного

Захисники Авдіївки вийшли з міста і зайняли заздалегідь підготовлені позиції. Про це уночі 17 лютого повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

“У ситуації, коли ворог наступає по трупах своїх же солдатів із перевагою снарядів десять до одного, під постійними бомбардуваннями — це єдине правильне рішення”, — написав Тарнавський. Він також додав, що в результаті відходу не було допущено оточення, а наші воїни зайняли оборону на визначених рубежах.

Командир Третьої окремої штурмової бригади, яка брала участь в обороні Авдіївки, Андрій Білецький також підтвердив відхід з міста. Він подякував бійцям за гідний бій в умовах тотальної переваги росіян у живій силі, техніці та снарядах: “Відходимо на підготовлені позиції, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару. Дякую командуванню за виважене рішення. Бій триває.”

Нагадаємо, раніше Третя ОШБр оцінила особовий склад армії противника, яка штурмувала Авдіївку, щонайменше у 15 тисяч російських військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності