• Головна
  • Війна
  • Зеленський вперше прокоментував можливе звільнення Залужного

Зеленський вперше прокоментував можливе звільнення Залужного

Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Фото: Офіс президента

Президент підтвердив, що думає про заміну головнокомандувача ЗСУ

Президент Володимир Зеленський вперше прокоментував інформацію про можливе звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Йдеться про заміну не однієї людини, а цілого напрямку керівництва країни, заявив Зеленський в інтерв’ю італійському телеканалу Rai 1.

"Це питання, яке стосується людей, які повинні очолити Україну. Однозначно потрібне перезавантаження, новий початок. Я маю на увазі щось серйозне, що стосується не однієї людини, а напряму керівництва країни", — сказав президент.

Відповідаючи на запитання про можливе звільнення Валерія Залужного Володимир Зеленський пояснив, що йдеться про заміну керівників не лише у війську. “Коли ми говоримо про це, я маю на увазі заміну низки державних керівників, не тільки в одному секторі, як військо. Я думаю про цю заміну, але тут не можна сказати, що ми замінили одну людину”, — зауважив Зеленський.

Президент запевнив, що для перемоги України “усім потрібно рухатися в одному напрямку”, тому він думає про перезапуск, який також стосується керівництва країни.

“Якщо ми хочемо перемогти, ми всі повинні рухатися в одному напрямку, бути впевненими в перемозі, ми не повинні падати духом, підводити себе, ми повинні мати правильну позитивну енергію... тому я говорю про перезапуск, заміну. Маю на увазі щось серйозне, що стосується не однієї людини, а напряму керівництва країни”, — пояснив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, чутки про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного неодноразово ширилися раніше. Наприкінці січня у соцмережах знову з’явилася інформація про відставку Залужного, проте речник президента Сергій Никифоров її заперечив.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності