• Головна
  • Україна
  • Під Києвом у власному будинку від вибуху гранати загинув помічник Залужного

Під Києвом у власному будинку від вибуху гранати загинув помічник Залужного

Фото: УП

Зі слів дружини загиблого, вибух стався під час відкриття подарункового пакету

У понеділок, 6 листопада, у себе вдома від вибуху гранати загинув помічник Валерія Залужного Геннадій Частяков. Про загибель 39-річного військовослужбовця повідомила поліція. Згодом головнокомандувач підтвердив, що йдеться про його помічника.

Як встановили поліцейські, вибух трапився у житловому комплексі в селі Чайки на Київщині. Місцева поліція отримала повідомлення про вибух і виїхала на місце події.

За попередньою інформацією, внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмувало. Хлопець перебуває під наглядом лікарів.

Валерій Залужний підтвердив загибель Геннадія Частякова. Як повідомив головнокомандувач, Частяков загинув у свій день народження через вибуховий пристрій, що знаходився в одному з подарунків.

“Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині”, — написав Залужний.

За словами джерел “Української Правди”, під час огляду квартири загиблого поліція виявила ще п'ять цілих гранат. У момент вибуху вдома перебували дружина та донька військового. За попередньою інформацією вони не постраждали.

Зі слів дружини загиблого, її чоловік приніс подарунковий пакет з пляшкою спиртного та подарунковими чарками у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

Причини та обставини трагедії будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності