• Головна
  • Україна
  • Печерський суд продовжив арешт Романа Гринкевича ще на два місяці

Печерський суд продовжив арешт Романа Гринкевича ще на два місяці

Печерський суд продовжив арешт Романа Гринкевича ще на два місяці

Він буде перебувати до 1 листопада під арештом з альтернативою 360 млн грн застави

Печерський районний суд Києва продовжив арешт Романа Гринкевича до 11 листопада 2024 року. Його тримають під вартою з можливістю внести 360 млн грн застави. Про це йдеться в ухвалі, яку опублікували ще 6 вересня в Єдиному державному реєстрі.

Справа Гринкевичів

Для Романа Гринкевича уже в четверте продовжують арешт і сума застави зменшується. Ще у квітні 2024 року сума застави складала 393 млн грн. Нагадаємо, Роман Гринкевич є одним із п’яти підозрюваних у справі постачання неякісного одягу для ЗСУ. Разом з ним підозрюють його батька — львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, та кількох його партнерів.

29 грудня 2023 року працівники Державного бюро розслідувань затримали Ігоря Гринкевича, який пропонував хабар у 500 тис. доларів одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні  майна, вилученого у підконтрольних йому компаній у процесі розслідування.

17 січня Ігорю Гринкевичу та його сину Роману оголосили підозру в шахрайстві. Роман Гринкевич переховувався від слідства, але 22 січня його затримали в Одесі — ДБР стверджує, що він мав намір виїхати за кордон. Увечері того ж дня Романа Гринкевича взяли під варту з правом вийти під заставу в 500 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності