• Головна
  • Україна
  • Романа Гринкевича затримали під час спроби втекти за кордон

Романа Гринкевича затримали під час спроби втекти за кордон

Романа Гринкевича затримали під час спроби втекти за кордон

Одного зі підозрюваних у розтраті 1 млрд грн затримали в Одесі

У понеділок, 22 січня, правоохоронці затримали учасника злочинної організації, яка постачала для ЗСУ неякісний одяг на 1 млрд грн. Йдеться про Романа Гринкевича. Його затримали під час спроби незаконно перетнути кордон на Одещині. У ДБР підтвердили, що затриманим є саме Роман Гринкевич, син львівського бізнесмена Ігора Гринкевича.

За даними правоохоронців, Романа Гринкевича затримали у понеділок, 22 січня, близько 6:50 в Одесі. Він намагався незаконно виїхати за межі України. “За даними слідства, підозрюваний виїхав до Одеси орієнтовно 17 січня і з того часу готувався перетнути державний кордон та виїхати за межі країни. 19 січня за клопотанням прокурорів суд надав дозвіл на його затримання”, — повідомили у Офісі Генерального прокурора.

Наразі Роману Гринкевичу обирають запобіжний захід. Раніше йому повідомили про підозру у створенні злочинної організації та участі у ній, а також шахрайстві, вчиненому в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах.

До слова, після розголосу справи Роман Гринкевич публічно заявив, що не збирається виїжджати з України.

Нагадаємо, у четвер, 18 січня, ДБР оголосило в розшук сина львівського бізнесмена Романа Гринкевича. Його підозрюють у шахрайстві та участі в злочинній організації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності