• Головна
  • Україна
  • Міноборони подало заяву до ДБР про визнання міністерства потерпілою стороною у справі Гринкевича

Міноборони подало заяву до ДБР про визнання міністерства потерпілою стороною у справі Гринкевича

Міноборони подало заяву до ДБР про визнання міністерства потерпілою стороною у справі Гринкевича

Також Міністерство оборони України розірвало останній контракт з «Трейд лайнс рітейл»

У середу, 17 січня, Міноборони України подало заяву до ДБР про визнання його потерпілою стороною у справі проти компаній, афільованих із підприємцем Ігорем Гринкевичем. Також у міністерстві розірвали останній контракт «Трейд лайнс рітейл». Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

Як повідомляють у міністерстві, «Будівельна компанія Сітіград», «Трейд лайнс рітейл» та «Будівельний альянс Монтажпроект» в межах контрактів, підписаних 23 лютого 2023 року, постачали неякісні товари. Внаслідок цього Міноборони зазнало збитків на суму у понад 934 млн грн. У зв’язку з цим міністерство подало до ДБР заяву, в якій просить визнати його потерпілою стороною у справі проти цих компаній.

Також Міноборони повідомило про розірвання контракту з компанією «Трейд лайнс рітейл» про постачання продуктів для ЗСУ. Його уклали 23 лютого 2023 року після того, як підприємство перемогло на конкурсних торгах в системі Prozorro. «Через неможливість забезпечити поставки продуктів, Міноборони ухвалило рішення та надіслало всі необхідні документи «Трейд лайнс рітейлу» для розірвання контракту», — написали в Міністерстві оборони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності