• Головна
  • Україна
  • Відомий український гурт виправдовується за свою співпрацю з фондом Гринкевичів

Відомий український гурт виправдовується за свою співпрацю з фондом Гринкевичів

Відомий український гурт виправдовується за свою співпрацю з фондом Гринкевичів

Музиканти запевняють, що раніше не були знайомими із засновниками фонду HOPE UA

Популярний український гурт “Без обмежень” виправдовується за свою співпрацю з фондом родини Гринкевичів. Про це 19 січня йдеться в телеграм-каналі Культурна Прачечна.

За словами піар-менеджера “Без обмежень” Юліани Корецької, фронтмен гурту Сергій Танчинець, який часто фотографувався з батьком та сином Гринкевичами, не є амбасадором HOPE UA з квітня 2023 року. Підозр щодо “відмивання коштів” Гринкевичами у музикантів гурту також не виникало. Загалом розміри пожертв для ЗСУ, зібрані гуртом “Без обмежень” з допомогою фонду HOPE UA, порівняно з загальною сумою донатів від гурту на понад 50 млн грн, складають всього декілька відсотків.

Фонд запропонував співпрацю. Ми звісно погодились разом проводити деякі проєкти, закриваючи потреби 50/50, бо запитів на той час було надзвичайно багато, самостійно покрити всі ми не могли фізично. До співпраці з фондом ми не були знайомі з Гринкевичами. Ні, звісно у нас не було ніяких підозр щодо ”відмивання коштів”, так як абсолютно усі наші спільні проєкти були реалізовані”, — заявила Юлія Корецька.

Співпраця гурту і фонду, з її слів, припинилась через розділення напрямків збору гуманітарної допомоги. “Співпраця була короткостроковою. Нам точно немає що приховувати. Наша позиція чітка: корупція та збагачення на війні – ницо у будь-які часи за будь-яких обставин і вимагає суворого покарання”, — прокоментувала піар-менеджерка гурту “Без обмежень”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності