ДБР оголосило в розшук Романа Гринкевича

ДБР оголосило в розшук Романа Гринкевича

Гринкевич-молодший кордон офіційно не перетинав

Сина львівського бізнесмена Романа Гринкевича, якого підозрюють у шахрайстві та участі в злочинній організації, оголосили в розшук. Про це повідомили у ДБР у четвер, 18 січня. Відомо, що Роман Гринкевич кордон офіційно не перетинав.

«Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку», – наголосила радниця ДБР Тетяна Сапьян.

У середу, 17 січня, Ігорю Гринкевичу та його сину Роману оголосили підозру в шахрайстві. Загалом підозру оголосили п’ятьом учасникам злочинної організації — бенефіціару трьох підприємств, директорам та представнику цих підприємств.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали Гринкевича, який пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній у процесі розслідування кримінального провадження. Наразі суд арештував і самого Гринкевича з правом вийти під заставу, і його майно. Міністерство оборони повідомило, що розірвало всі контракти з компаніями Гринкевича, крім контрактів на харчування. 11 січня стало відомо, що дружина Ігоря Гринкевича звільнилася з «Львівської політехніки».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності