• Головна
  • Україна
  • Підірвали банк в Чернігові і намагались вкрасти 5,5 млн грн: поліція затримала зловмисників

Підірвали банк в Чернігові і намагались вкрасти 5,5 млн грн: поліція затримала зловмисників

Підірвали банк і намагались вкрасти 5,5 млн грн: поліція затримала зловмисників

Злочинці заздалегідь зробили підкоп і вирили підземний тунель, щоб дістатися до кімнати з грошима

У вівторок, 28 травня, в Запорізькій і Миколаївській областях поліцейські затримали двох грабіжників, які намагалися пограбувати банк в центрі Чернігова. Злочинці підірвали будівлю банку, але дістатися до грошей не змогли, йдеться в повідомленні поліції.

У банку зберігалось понад 5,5 млн грн

За інформацією Національної поліції, вранці 6 травня близько 04:00 злочинці підірвали банк в центрі Чернігова, після цього виникла пожежа. Вибуховою хвилею знесло стіну, потрощені також були припарковані поруч авто. Двоє чоловіків заздалегідь зробили підземний тунель й підкоп до сховища банку. Вони планували, поки тривала пожежа, викрасти усі збереження. Однак, через руйнування приміщення, зловмисники не дісталися до кімнати з грошима.

Злочин вчинили 40-річний та 42-річний мешканці Запорізької та Миколаївської областей. Зловмисники раніше вже були судимі за розбійні напади та незаконне зберігання зброї. Спільники викопали та укріпили тунель під землею до підвального приміщення багатоповерхового суміжного будинку, а також підготували отвір у стіні безпосередньо до сховища банку” — йдеться в повідомленні поліції.

Затримання

У ході спецоперації підозрюваних затримали у Запорізькій та Миколаївській областях. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності