• Головна
  • Україна
  • У Дніпрі затримали 37-річного чоловіка, який нападав на жінок

У Дніпрі затримали 37-річного чоловіка, який нападав на жінок

У Дніпрі затримали чоловіка, який бив жінок.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства

Поліція Дніпра затримала чоловіка, який привселюдно бив жінок на вулицях міста. Відео з камер відеоспостереження поширили 21 травня користувачі соцмереж.

За повідомленням поліції Дніпропетровської області, у другій половині дня правоохоронці затримали 37-річного місцевого мешканця неподалік місця події. Всього до поліцейських звернулися четверо постраждалих жінок. Наразі триває досудове розслідування.

22 травня про затримання нападника повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький. Він опублікував відео з камер спостереження. На відеозаписі видно, як чоловік нападає на жінок на вулиці серед білого дня. "Дніпро. Бив жінок прямо посеред вулиці. Знайшли, затримали. Далі — слідство і суд", — прокоментував відео Білошицький.

Водночас деякі Telegram-канали повідомили, що нападник є психічно нездоровим, якого вже неодноразово затримували за напади на людей. Відомо, що він напав щонайменше на десять жінок у різних областях України. І щоразу його відпускали за станом здоров’я.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності