• Головна
  • Україна
  • В Румунії затримали двох українців, які напали на українського прикордонника

В Румунії затримали двох українців, які напали на українського прикордонника

Напали на українського прикордонника і втекли: у Румунії затримали двох українців

Двоє чоловіків з Запоріжжя, під час втечі за кордон, напали на українського прикордонника і відібрали у нього пістолет

Румунські прикордонники затримали двох українців: 35-річного і 30-річного мешканців Запоріжжя, які незаконно втекли через кордон на Закарпатті. Під час втечі, ухилянти напали на українського прикордонника, відібрали в нього пістолет і успішно перейшли кордон, повідомляє Локатор медіа, 26 травня.

Зловмисників готують до екстрадиції

За інформацією ЗМІ, нападниками на прикордонника виявились двоє мешканців Запоріжжя, 35-річний Андрій Боярко. та 30-річний Роман Нежижим. Раніше на ділянці відділу прикордонної служби “Ділове”, що на Закарпатті, спрацювала сигнальна міна, відтак прикордонний наряд зреагував на сигнал та виявив поблизу кордону двох чоловіків.

Один з прикордонників здійснив два попереджувальні постріли у повітря, аби спинити чоловіків. Однак ті, замість того, щоб зупинитися, напали на прикордонника та відібрали у нього пістолет. Потім втікачі здійснили в бік військовослужбовців пʼять пострілів та втекли в напрямку Румунії, де згодом румунські прикордонники їх затримали.

Наразі правоохоронці готують матеріали для екстрадиції ухилянтів з Румунії. В Україні запоріжцям за погрози та насильство щодо працівника правоохоронних органів загрожує кримінальна відповідальність.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності