• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті пʼятеро ухилянтів хотіли втекти за кордон за 70 тис. доларів

На Закарпатті пʼятеро ухилянтів хотіли втекти за кордон за 70 тис. доларів

На Закарпатті пʼятеро ухилянтів хотіли втекти за кордон за 70 тис. доларів

Порушників затримали за 50 метрів від українсько-угорського кордону

На Закарпатті прикордонники затримали пʼятьох чоловіків, які хотіли незаконно перетнути державний кордон з Угорщиною. Ухилянти заплатили організатору по 14 тис. доларів, щоб він допоміг їм перейти кордон. Про це 23 травня повідомили на сторінці ДПСУ в Facebook.

Пʼятеро ухилянтів і перевізник

За даними прикордонників, четверо харків’ян та один чоловік із Запоріжжя сконтактувались з невідомим, який за винагороду пообіцяв їм допомогти перейти через кордон.

Під час перевірки, прикордонники виявили поблизу села Тисаашвань, Ужгородського району, легковик Volkswagen, який рухався в бік Угорщини. У ньому перебували шестеро чоловіків. Водій транспортного засобу не виконував законні вимоги правоохоронців та відмовлявся надавати документи, які посвідчують його особу. Згодом оперативники встановили, що він є місцевим жителем. Він за гроші погодився доставити правопорушників до кордону та вказати подальший напрямок руху” — йдеться в повідомленні ДПСУ. До слова, водія також затримали за не виконання вимог прикордонників, що оцінюється, як адміністративне правопорушення. Його судитимуть.

Нагадаємо, правоохоронці викрили 48-річного мешканця Львівщини, який переправляв ухилянтів через кордон. Зловмисника затримали ввечері, 21 травня, в одному з закладів громадського харчування Ужгорода.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності