• Головна
  • Україна
  • Запорізькі поліцейські затримали пожежника-наркоторговця і його спільника

Запорізькі поліцейські затримали пожежника-наркоторговця і його спільника

Запорізькі поліцейські затримали пожежника-наркоторговця.

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі

У Запорізькій області поліцейські викрили групу наркоторговців. Одним із затриманих — командир одного з відділень Державної пожежно-рятувальної служби у Запорізькій області, повідомив Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України у вівторок, 16 квітня.

Самі фасували, самі продавали

Як з’ясували правоохоронці, збагатитися на продажі наркотиків вирішили 44-річний командир одного з відділень Державної пожежно-рятувальної служби у Запорізькій області та його 45-річний спільник. Готову до вживання речовину зловмисники фасували та збували наркозалежним особам Запорізького району, роблячи закладки або передаючи з рук в руки. За тиждень чоловіки заробляли понад 100 тис. гривень.

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки та слідчі поліції Запоріжжя провели в них оперативні закупки й одразу після цього затримали зловмисників. Під час обшуків у затриманих вилучили наркотики, гроші, чорнові записи. Обом зловмисникам оголосили про підозру в незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності